Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arta poate fi un tratament revolutionar pentru milioane de oameni

Playtech Playtech,
Arta poate fi un tratament revolutionar pentru milioane de oameni

Canadienii vor sa lanseze un tratament prin arta pentru pacientii care sufera de anumite boli psihice si fizice, care va presupune accesul gratuit in muzeu. Pana acum, nu a mai existat o. continuă pe Playtech

Business report: Calcul ipotetic: cu banii dati pe subventia la caldura n doar doi ani, Primaria poate cumpara centrale pentru toate apartamentele din Bucuresti; Romnia se lupta pentru cel mai ieftin internet. Topul tarilor cu cele mai ieftine conexiuni;

Preturi incredibile de 1 Decembrie la Alba Iulia. Locul din oras unde costa 2. 000 de euro sa vezi parada militara din balcon. Un apartament de 60 de metri patrati, cu un. Ornamentele de sarbatori de la Galati, cumparate la pret de opt ori mai mare decat la Braila. Serviciile sunt similare, in ciuda diferentei uriase de buget. Licitatiile pentru desemnarea firmelor care.

RECALCULAREA PENSIILOR: Anunt BOMBA pentru MILIOANE de romani! Vezi AICI daca esti pe lista celor cu PENSII MAI MARI...

Procesul de recalculare din oficiu a pensiilor pentru aproximativ 100. 000 de pensionari a inceput. Vizati sunt fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat.

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj SOC pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

A apus vremea de glorie pentru modelele Dacia Duster si Sandero. Odata cueliminareaunor motorizari si dezechilibrelor produse de WLTP, vanzarile la pamant, relateaza Profit. Cea mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )