Libnet.ro
UNICEF

06:45

De ce Netflix insista sa ne ofere mai mult continut interactiv

Playtech Playtech,
De ce Netflix insista sa ne ofere mai mult continut interactiv

Netflix a anuntat cel de-al doilea proiect interactiv, dupa Bandersnatch. Urmeaza sa lanseze You vs Wild cu Bear Grylls, dar este doar inceputul. Bandersnatch, episodul interactiv din serialul. continuă pe Playtech

HEIKO MAAS: Cu cat se amana Brexit-ul mai mult, cu atat situatia e mai dificila

Seful diplomatiei germane Heiko Maas a apreciat, astazi, inaintea reuniunii Consiliului Afaceri Externe de la Bruxelles, ca merita sa se acorde mai mult timp pentru ajungerea la un acord cu Londra privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, desi o amanare pe termen lung ar complica lucrurile.

WhatsApp se pregateste de un update important, ca sa stai mai mult in aplicatie

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de chat si va primi in curand un update care te va face sa pierzi si mai mult timp in-app. Pe langa faptului ca este o aplicatie stabila care.

TOMAC: Populismul lui Dragnea risca sa distanteze si mai mult Romania de valorile Europei

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi, la Iasi, ca discursurile antieuropene ale liderilor PSD erau greu de imaginat in urma cu cativa ani si ca populismul practicat de Liviu Dragnea risca sa distanteze si mai mult Romania de valorile Europei.

De ce Netflix vrea sa te faca parte din productie si nu mai ai scapare

Netflix a descoperit un pilon de crestere: continut interactiv. E vorba de date, de obiceiuri de consum si, per total, e vorba sa fii prins. Pana la capat. Netflix a anuntat ca pregateste,.

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu mai mult de un milion in 2018

Traficul total de pasageri, inregistrat pe aeroporturile din Romania, a crescut cu peste un milion, in 2018, cei mai multi pasageri imbarcandu-se din Romania catre destinatii din Italia, Regatul Unit si Germania, potrivit unui studiu realizat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )