Libnet.ro
UNICEF

10:00

Samsung Galaxy A60: Specificatii pentru viitorul gamei ieftine a sud-coreenilor

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy A60: Specificatii pentru viitorul gamei ieftine a sud-coreenilor

Samsung a anuntat deja doua telefoane din gama sa mai ieftina care urmeaza sa se lanseze in acest an, Galaxy A30 si Galaxy A50, insa se pare ca si un Galaxy A60 este pe drum. continuă pe Adevărul

Oferta Digi pentru Samsung Galaxy S10: cel mai tare telefon la cel mai ieftin operator

Digi Mobil listeaza Samsung Galaxy S10 la niste preturi foarte bune, pentru un operator telecom din Romania. Am cautat prin ce ofera ca sa vezi ce cumperi. Samsung Galaxy S10 la Digi Mobil e disponibil in toate versiunile. Poti cumpara Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 sau Galaxy S10 Plus. Digi Mobil are si niste preturi [] .

Samsung Galaxy S10 are cel mai bun display de pe un telefon

Cei de la Samsung au spus ca telefoanele din seria Samsung Galaxy S10 au display-uri foarte bune, iar acest test confirma asta. Telefoanele Samsung din seria Galaxy S au fost recunoscute, de-a.

Samsung Galaxy S10 e spectaculos, dar totul pana vezi aceste cifre

Samsung mizeaza tare pe seria aniversara a Galaxy S, insa aceste cifre le dau batai de cap sud-coreenilor. Am fost la lansarea telefoanelor Samsung Galaxy S10, ne-am jucat cu ele si am fost.

Cat costa Samsung Galaxy S10 in fabrica: e mai ieftin decat iPhone Xs Max

Samsung Galaxy S10 e un telefon scump, mai ales daca vrei versiunea Plus cu cel mai mare spatiu de stocare. Interesant e sa afli si cat costa doar sa fie produs. Samsung Galaxy S10 are un.

Samsung Galaxy S10+: Cat costa fabricarea celui mai nou smartphone

Cu numai cateva zile ramase pana la lansarea celui mai nou telefon din gama Galaxy a celor de la Samsung, acesta a intrat in atentia celor de la TechInsights, care au facut calculul costului de fabricare al telefonului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )