Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai bun mod de a lucra de acasa: folosirea versiunilor potrivite de Windows 10 pro 12,60euro cu Office 16 pentru 29,29euro pentru computerul de munca

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun mod de a lucra de acasa: folosirea versiunilor potrivite de Windows 10 pro 12,60euro cu Office 16 pentru 29,29euro pentru computerul de munca

In momentul de fata, in Romania exista un adevarat boom al celor care lucreaza de la distanta. Nu este de mirare ca Bucurestiul chiar a fost desemnat pe primul loc intr-un clasament al celor mai bune locuri unde poti lucra de acasa avand in vedere criterii precum viteza internetului, numarul de locuri de munca la distanta, costul vietii dar si costul mediu al unui calculator sau laptop. continuă pe Adevărul

Bucuresti, declarat cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta

Bucuresti a fost declarat cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta, datorita faptului ca avem disponibile cele mai multe joburi la distanta, internetul este ieftin si rapid, iar costul de trai este redus.

Ion Toma, liderul umanist din Olt: Este momentul zero, momentul cel mai bun pentru armistitiul romano-roman

Ion Toma, liderul Partidului Puterii Umaniste social-liberal) Olt, spune ca pentru Romania a venit un adevarat moment zero si ca noi toti trebuie sa decidem ce vrem sa facem cu viitorul acestei tari.

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Directorul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa: Masurile de distantare sociala nu functioneaza in nicio forma de transport public, sa nu mai spun in aviatie

Introducerea masurilor de distantare sociala in aeroporturi este fizic imposibila, a afirmat John Holland-Kaye, directorul Aeroportului Heathrow din Londra, cel mai aglomerat din Europa. Directorul.

Un bebelus de o luna, cel mai tanar pacient cu COVID-19, vindecat si externat astazi

Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din judetul Sibiu, un bebelus de o luna, impreuna cu mama lui, s-au vindecat si au fost externati vineri din Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

CORONAVIRUS. Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din Sibiu, un bebelus de peste o luna, vindecat si externat din spital

Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din judetul Sibiu, un bebelus de doar o luna, s-a vindecat si a fost externat. Alaturi de acesta, pe tot parcursul sederii in spital a fost si mama lui, diagnosticata si ea.

SR-71 Blackbird: avionul construit in Razboiul Rece e inca cel mai rapid din lume

SR-71 Blackbird, cel mai rapid avion din lume, a fost construit in timpul Razboiului Rece si a zburat pentru prima data acum 55 de ani. Initial, avionul a fost denumit Lockheed SR-71 si a fost.

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

Coronavirus Spania: Cel mai mic bilant zilnic al deceselor in aproape sase saptamani

Spania a raportat joi 268 de noi decese in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic bilant zilnic in aproape sase saptamani, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )