Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 5 cele mai frecvente probleme de rezolvat intr-un centru de reparatii laptop?

Antena3 Antena3,
Top 5 cele mai frecvente probleme de rezolvat intr-un centru de reparatii laptop?

Laptopurile reprezinta echipamente extrem de complexe, formate din sute de componente minuscule, atent imbinate, uneori inghesuite parca un pic prea mult. Pentru ca niciun echipament nu este infailibil, laptopurile se. continuă pe Antena3

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Cele mai bune machiaje de la Golden Globes 2019

Vedetele care au participat la Golden Globes de anul acesta nu ne-au dezamagit in materie de stil, machiaj si coafura. Aparitiile lor au fost foarte bine gandite si construite. De la fard verde, gene albastre, pana la buze sangerii, iata cele mai bune machiaje de la Globurile de Aur din acest an.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Chrome te scapa de cele mai agresive reclame de pe internet in curand

Google Chrome beneficiaza de actualizari constante, iar cele mai recente vizeaza blocarea unora dintre cele mai agresive reclame de pe internet. Cei de la Google se afla intr-o competitie.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Pe Glob sunt cateva locuri unde doar amatorii de senzatii tari si-ar dori sa ajunga. Sunt efectiv locuri unde turistii risca sa se aleaga cu o sperietura groaznica si cu adevarate cosmaruri. Este vorba despre cele mai terifiante destinatii de pe Planeta,.

24 IT. Cele mai asteptate telefoane in 2019

Alex Barbu, blogger gadgetandstyle. ro, s-a alaturat emisiunii 24 IT pentru a vorbi despre cele mai asteptate telefoane ale acestui an. Noutatea lasanta de Samsung este un telefon cu ecran pliabil. Este vorba.

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Romania, printre statele europene cu cele mai mari scumpiri la alimente! Ce s-a scumpit, ce s-a ieftinit si cum stau alte tari din UE la acest capitol

Alimentele din tara noastra s-au scumpit cu 11,4% in ultimii opt ani, dar chiar si asa Romania se afla departe de statele cu cele mai mari majorari de pret din acest punct de vedere, relateaza.

Gerul paralizeaza Romania! Unde s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi

Gerul paralizeaza Romania! Unde s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi. Citeste mai mult pespynews. ro .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )