Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai noi procesoare Intel vin cu o vulnerabilitate grava

Playtech Playtech,
Cele mai noi procesoare Intel vin cu o vulnerabilitate grava

Laptopurile si desktopurile cu procesoare Intel Core din 2015 si pana in prezent au problema grava de securitate ce-ti pune sistemul in pericol. Conform unui raport publicat de Intel, procesoarele companiei pentru PC-uri, servere si dispozitive din familia Internetul Lucrurilor sunt vulnerabile la hacking si control de la distanta. Problema este derivata din modul in []. continuă pe Playtech

IARNA a ajuns in Romania! ANM anunta NINSORI in URMATOARELE ZILE! Iata ZONELE CELE MAI AFECTATE! (VIDEO)

Meteorologii vin cu vesti proaste. Iarna se instaleaza in Romania in urmatoarele zile, iar vremea va deveni din ce in ce mai rece. Avertizarea de ninosare a meterologiilor incepe din.

24 IT. Cele mai puternice si noi telefoane, comparatii si teste

In rubrica 24 IT au fost prezentate cele mai puternice si noi telefoane. Cine a intrat in arena smartphone-urilor puternice, ce calitati, piuteti afla in video de mai.

Mai multe firme si PFA-uri in insolventa, in acest an. Cele mai afectate domenii

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a crescut in primele zece luni din acest an cu 8,85%, comparativ cu perioada similara din 2016, la 7. 344 unitati, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), noteaza Agerpres. Iata care sunt domeniile si judetele care au inregistrat cele mai multe insolvente.

Cele mai bune telefoane din 2017: sapte modele premium pe care sa le ai in vedere

Mai toate lansarile au avut loc pana acum, astfel ca putem sa vorbim despre un top final pentru cele mai bune telefoane din 2017, cu cele mai bune recomandari. Anul acesta a venit cu o multime de telefoane care mai de care mai interesante si mai inovatoare. intre cele mai bune telefoane din 2017 se [].

Cele mai puternice patru semne zodiacale: reusesc orice isi propun prin personalitatea unica

Personalitatea puterica, increderea in sine si energia sunt calitatile care caracterizeaza cele mai puternice patru semne din zodiac. Acesti nativi sunt capabili sa obtina sau sa creeze tot ceea ce isi doresc.

Povestea uneia dintre cele mai influente creatoare de moda din Romania. Cum a ajuns s-o imbrace pe Carmen Iohannis

Aradeanca Eli Laslean este una dintre cele mai influente si mai respectate creatoare de moda din Romania. Pe lista nenumaratelor vedete pe care le-a imbracat sau inca le mai imbraca se numara inclusiv sotia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Subiectele zilei: Cum arata cele mai sarace locuri din lume, fata de alea din Romania; Romania, somata de Comisia Europeana sa reduca spagile din sistemul medical; Ce s-a ales de promisiunile PSD dupa numai 10 luni

Romania s-ar putea apara cu rachete din Franta. Rachete cu raza scurta, cumparate din Franta, ar putea apara spatiul aerian al Romaniei, aflat deasupra bazelor militare sau obiectivelor strategice. Rachetele sunt construite de una dintre cele mai mari firme de profil din Europa. Iordache cere sa treaca pe la el toate legile care au legatura cu Justitia. Parlamentul aproba. Mai precis, Iordache vrea ca el si ceilalti colegi majoritari sa primeasca dreptul de a examina, modifica si completa, dupa caz, toate actele normative care au legatura cu Justitia.

[P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Cele mai dinamice companii din Romania au fost premiate in cadrul Galei Campioni in Business, un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care reuneste in fiecare an, in cadrul a trei conferinte regionale, cei mai de succes antreprenori locali.

Patron in Romania. Ce afaceri au crescut in ultimii ani si unde se inregistreaza cele mai mari datorii

Apetitul romanilor pentru cumparaturi, stimulat de cresterile salariale, a influentat in mod semnificativ evolutia afacerilor din Romania. Cresterea afacerilor IMM-urilor a adus si riscuri pe masura, comertul cu amanuntul fiind zona care inregistreaza cele mai mari datorii.

Peste 120 de angajatori, verificati de inspectorii ITM. Cele mai multe sanctiuni, aplicate pentru munca la negru

Peste 120 de angajatori au fost verificati de inspectorii de munca din judetul Ialomita, in luna octombrie, cele mai multe sanctiuni fiind aplicate pentru angajari fara forme legale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )