Libnet.ro
UNICEF

10:00

eMAG: reduceri si oferte la laptopuri de top

Playtech Playtech,
eMAG: reduceri si oferte la laptopuri de top

Laptopurile pot inlocui cu usurinta un calculator, fie el si de top, asta daca stii dupa ce sa te uiti. eMAG are in oferta o multime de astfel de dispozitive. Apple MacBook Pro 15 Retina e unul dintre cele mai bune laptopuri pe care le-ai putea cumpara, iar daca esti si fan Apple, sau esti []. continuă pe Playtech

eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows sub 1.000 de lei

EMAG reduceri laptopuri cu Windows. In aceasta perioada magazinul online emag. ro are oferte avantajoase la diferite laptopuri.

eMAG: reduceri si oferte la telefoane Samsung

Daca ai in plan sa-ti schimbi smartphone-ul cu unul nou, la eMAG gasesti o multime de telefoane Samsung la preturi bune. Samsung Galaxy S9 este ceea ce poate sa ofere producatorul sud-coreean mai bun in acest moment. Smartphone-ul are procesor Snapdragon 845 si 4 GB de memorie RAM, iar aplicatiile si jocurile n-o sa-ti faca [].

eMAG: reduceri si oferte pentru cand te intorci din vacanta

Daca ai luat deja o pauza vara asta si e timpul sa te intorci la birou, mai jos ai trei produse care ar trebui sa-ti sporeasca productivitatea. Samsung Galaxy Note 9 mai are foarte putin pana la lansarea oficiala, adusa mai devreme de sud-coreeni, dar asta nu inseamna ca Note 8 e depasit. Nici pe [].

eMAG reduceri. 3 televizoare Samsung bune sub 750 de lei

EMAG reduceri televizoare Samsung. In aceasta perioada, magazinul emag. ro desfasoara o ampla campanie de reduceri la televizoare Samsung.

eMAG: reduceri la gadgeturi pe care sa le ai intotdeauna in preajma

Chiar daca petreci o buna parte din zi la birou, tot mai ai de facut unele drumuri si uneori te trezesti ca ai avea nevoie de ceva in plus in rucsac, iar eMAG are solutii. O baterie externa e probabil cel mai bun lucru pe care poti sa-l ai in ghiozdanul de toate zilele. Fireste, [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )