Libnet.ro
UNICEF

18:00

Huawei isi scoate laptopurile de top si tabletele din China: De ce conteaza

Playtech Playtech,
Huawei isi scoate laptopurile de top si tabletele din China: De ce conteaza

Huawei devine o putere din ce in ce mai mare in piata globala de gadgeturi, iar cel mai recent pas in acest sens a fost facut la CES 2019, in Las Vegas. Foarte multi producatori chinezi. continuă pe Playtech

Tesla Motors va ncepe constructia mega-uzinei din China unde se vor investi cel putin doua miliarde dolari

Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors va incepe la Shanghai constructia unei mega-uzine Gigafactory) unde, daca totul va merge bine, vor fi construite 500. 000 de masini/an. Va fi prima mare uzina auto din China unde o companie straina va avea 100% din actiuni, dar ramane de vazut daca planurile lui Musk se vor concretiza, in conditiile razboiului comercial dintre China si SUA. Reuters scrie ca investitiile vor fi de 2 miliarde dolari, iar Bloomberg estimeaza 5 miliarde dolari.

Seful Tesla anunta constructia primei fabrici din China

Tesla va demara luni constructia primei sale fabrici din China, la Shanghai, unde va incepe pana la sfarsitul anului productia vehiculelor electrice Model 3, a anuntat pe Twitter Elon Musk, directorul general al producatorului auto american, transmite Reuters.

Atac cu ciocanul la o scoala primara din China. Zeci de copii au fost raniti

Zeci de copii au fost raniti marti de un individ cu un ciocan la o scoala primara din Beijing. Potrivit autoritatilorlocale,trei dintre minori prezinta rani serioase. Suspectulfusese.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )