Libnet.ro
UNICEF

13:45

HP te spioneaza (din nou) in timp ce tastezi pe laptop

Playtech Playtech,
HP te spioneaza (din nou) in timp ce tastezi pe laptop

HP pare sa aiba o dorinta ascunsa de a aduce malware pe propriile produse, iar acum un nou keylogger a fost scos la iveala, relateaza computerblog. ro. Nu ar fi nici prima si nici a doua oara cand pe laptopurile HP sunt descoperite aplicatii care n-ar trebui sa-si aiba locul. Acum aproape doua saptamani, era descoperit []. continuă pe Playtech

Liderul SUA, Donald Trump, acuzat din nou de hartuire sexuala

Liderul SUA, Donald Trump, a fost acuzat din nou de aceleasi trei femei care au spus anul trecut ca a dat dovada de un comportament indecent. Acestea au facut luni declaratii contra presedintelui si a solicitat de.

Tensiunile intre Londra si Bruxelles iau din nou amploare. Ce a anuntat ministrul britanic pentru Brexit

Tensiunile intre Londra si Bruxelles iau din nou amploare dupa ce, vineri, cele doua parti la un acord privind avansarea negocierilor pentru Brexit. Marea Britanie nu va plati factura de 45 de miliarde de.

Nadine face din nou liceul la 40 de ani. Nu il terminase in adolescenta!

Nadine a ajuns din nou pe bancile scolii. Artista s-a inscris la liceu, in clasa a zecea, chiar daca are 40 de ani, si intentioneaza sa studieze pentru a lua, in sfarsit, Bacalaureatul. Iata ce declara! .

Clujenii au iesit din nou in strada pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei (VIDEO)

Clujenii au iesit din nou in strada duminica seara pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei. Mii de oameni s-a adunat in centrul orasului, dupa caer au plecat in.

Dan Diaconescu s-a apucat din nou de afaceri. Ce a facut fostul patron OTV, la doar o saptamana dupa eliberare

Dan Diaconescu nu a stat prea mult pe ganduri si la doar o saptamana dupa ce a iesit din inchisoare s-a si apucat din nou de afaceri. El a scos pe piata o prajitura pe care se regasesc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )