Libnet.ro
UNICEF

19:47

Care e legea in Romania in cazul reducerilor masive de Black Friday

Playtech Playtech,
Care e legea in Romania in cazul reducerilor masive de Black Friday

Black Friday va fi pe 16 noiembrie. Sunt insa magazine care au pornit mai devreme. Toate acestea trebuie sa respecte insa legislatia. La acest capitol, iata cum sta Romania. Practicile. continuă pe Playtech

Black Friday 2018: care sunt cele mai inedite produse puse in vanzare de magazinele online din Romania

Black Friday 2018 a inceput deja in randul anumitor retaileri online din Romania, in timp ce altii respecta cu strictete traditia privind organizarea celui mai mare eveniment dedicat reducerilor pe perioada unei singure zi, respectiv o zi de vineri din.

Ghid Black Friday 2018: Preturile, contractele si garantiile, ca sa nu fie probleme cu Protectia consumatorului

Inainte de Black Friday 2018, patronii de magazine online si offline, precum si cumparatorii au la dispozitie un ghid succint realizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) prin intermediul Centrului European al Consumatorilor Romania ECC Romania), pentru a sti sa respecte legea, respectiv sa-si apere drepturile.

Ghid pentru consumatori: Reguli esentiale de Black Friday 2018

In prag de Black Friday, fie ca esti comerciant sau consumator, trebuie sa ai fii atenta) la multipli factori afisarea preturilor si reducerile acordate, incheierea contractului, legea privind rambursul sau garantiile. Ghidul va va ajuta sa.

Ghid practic de Black Friday. Cum sa nu fii pacalit de vanzator

In prag de Black Friday, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor prin intermediul Centrului European al Consumatorilor Romania ECC Romania) a realizat un ghid pentru cei care vor sa profite de reducerile comerciantilor din perioada 16-30 noiembrie 2018.

Black Friday 2018 la Telekom: Ce telefoane gasesti la pret mai mic in oferta operatorului german

Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate siinternet 4G nelimitatpe bunede la 5 euro pe luna.

Black Friday 2018 la Telekom: reduceri de pana la 75% la telefoane si Internet 4G Nelimitat de la 5 euro/luna

T elekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale.

De ce China face record de vanzari de Black Friday

In Romania, Black Friday inca nu a inceput, insa chinezii au dat iama la cumparaturi de Singles Day si au cumparat mai mult ca niciodata. Singles Day tine doar 24 de ore, iar in aceste.

Black Friday mai lejer: Posta Romana te scapa de produsele nedorite

Posta Romana incearca sa tina pasul cu prezentul. inainte de Black Friday la eMAG, serviciul national de curierat are o veste buna pentru ce cumperi. Posta Romana a lansat pe 12 noiembrie un serviciu intitulat PostCollect Retur 30. Prin intermediul acestui serviciu, clientii pot returna in termen de 30 de zile produsele comandate de pe [] .

Black Friday in China: vanzari de 1 miliard de dolari in timp record

Black Friday se apropie si la noi, dar la chinezi e cea mai mare nebunie, avand in vedere noul record de vanzari. Poate ca Black Friday n-a ajuns in toata lumea, dar sigur a ajuns pe mai.

Cateva oferte eMAG la care sa fii atent acum si de Black Friday

EMAG a dat mai multe detalii despre Black Friday. Teoretic, ar trebui sa mearga totul bine, are depozit mare, produse multe. Pana atunci, iata cateva produse la care sa fii atent. De Black.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )