Libnet.ro
UNICEF

14:30

Orele peste program, motiv de amenda pentru angajatori: ce risca daca nu esti platit

Playtech Playtech,
Orele peste program, motiv de amenda pentru angajatori: ce risca daca nu esti platit

S-au inasprit amenzile pentru angajatorii care isi tin muncitorii peste program, fara sa remunereze efortul suplimentar in concordanta cu legislatia in vigoare. in functie de mediul in care lucrezi in Romania, probabilitatea ca orele suplimentare sa ocupe un rol important in viata ta este foarte mare. Pentru ca iti ofera insa un loc de munca [] . continuă pe Playtech

Orele pest program, motiv de amenda pentru angajatori: ce risca daca nu esti platit

S-au inasprit amenzile pentru angajatorii care isi tin muncitorii peste program, fara sa remunereze efortul suplimentar in concordanta cu legislatia in vigoare. in functie de mediul in care lucrezi in Romania, probabilitatea ca orele suplimentare sa ocupe un rol important in viata ta este foarte mare. Pentru ca iti ofera insa un loc de munca [] .

Romanii muncesc mai mult decat alti europeni. Firmele care obliga angajatii sa lucreze peste program risca amenzi

Companiile care obliga angajatii sa faca ore suplimentare peste limita maxima de 8 ore suplimentare pe saptamana, admisa de Codul Muncii) risca amenzi cuprinse intre 1. 500 si 3. 000 de lei, potrivit unei propuneri legislative initiate de mai multi.

Business report: Ce amenzi ar putea primi firmele care isi tin angajatii peste program si nu-i recompenseaza; Garsoniera din Cluj-Napoca, scoasa la vanzare pentru o suma record; Romanca ce si-a construit un imperiu in industria cosmetica, in topul Forbes

Anul investitiilor cu minus. Guvernul nu reuseste sa ajunga nici la nivelul de anul trecut, in care investitiile nu erau prioritare. Patru luni contabile scurse de la. Top subventii de la stat: cea mai mare ajunge la 1. 500 de euro pe hectar. Tutunul este cultura pentru care fermierii vor incasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )