Libnet.ro
UNICEF

05:15

Parteneriatul civil, in parlament: cuplurile gay si hetero vor avea de castigat

Playtech Playtech,
Parteneriatul civil, in parlament: cuplurile gay si hetero vor avea de castigat

Referendumul a fost un esec rasunator atat pentru PSD, cat si pentru Biserica Ortodoxa din Romania. Din acest motiv, o lege referitoare la parteneriatul civil va ajunge in parlament mai repede decat ne asteptam, iar cuplurile gay vor putea intra in legalitate. La ora actuala, legislatia din Romania nu este benefica pentru persoanele care au [] . continuă pe Playtech

Parteneriatul civil, in Parlament: Casatoriile intre persoanele de acelasi sex sunt echivalente uniunilor consensuale, iar ceremoniile vor avea loc la starea civila. Cuplurile gay NU vor avea dreptul la adoptie

Nici nu s-a incheiat bine referendumul pentru redefiniera familiei, ca PSD si ALDE s-au grabit sa depuna la Parlament proiectul Parteneriatului civil, care da o serie de drepturi si persoanelor de acelasi sex.

Parteneriatul Civil reaprinde razboiul care abia s-a incheiat. PSD si Biserica Ortodoxa, in tabere separate

Mai multi parlamentari au anuntat depunerea pe agenda Parlamentului a unei legislatii pentru parteneriatul civil, o decizie oportuna dupa rezultatul de la referendum dupa cum considera specialistii, insa una ce risca sa antagonizeze vechiul aliat, Biserica Ortodoxa.

PSD: Proiectul privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile

Deputatul PSD Florin Manole a declarat marti ca proiectul de lege privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile in cazul persoanelor care aleg sa incheie un astfel de parteneriat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )