Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce afaceri are Simona Halep. Banii din tenis sunt reinvestiti pentru a se inmulti

Playtech Playtech,
Ce afaceri are Simona Halep. Banii din tenis sunt reinvestiti pentru a se inmulti

Simona Halep a castigat, pana la varsta de 28 de ani, peste 33 de milioane de dolari din tenis, la care se adauga si sumele impresionante obtinute din contractele de publicitate. Fostul lider mondial vrea sa isi asigure surse de venit si dupa ce se va retrage din activitatea sportiva, astfel ca a facut mai . continuă pe Playtech

Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la Beijing. Cum a etalat 50.000 de euro

Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la petrecerea organizata in urma turneului de la Beijing. Cum a etalat 50. 000 de euro? Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la Beijing Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu. Sportiva a urcat o .

Motivul pentru care Simona Halep era discriminata de colegele din tenis. Ce ii faceau celelalte jucatoare

La inceputul carierei in tenis, Simona Halep era discriminata de celelalte jucatoare si petrecea mult timp singura. Asta pentru ca era machedoanca, iar colegele din tenis o marginalizau. Constanteanca nu s-a descurajat si a tras si mai tare la antrenamente pentru a demonstra ca poate fi cea mai buna jucatoare din lume. Si a reusit.

Simona Halep, mesaj special de ziua lui Darren Cahill: iti doresc momente frumoase la on-court coaching

Australianul Darren Cahill implineste miercuri 54 de ani, iar Simona Halep i-a urat fostului si viitorului sau antrenor La multi ani prin intermediul unei postari pe Instagram. La inceputul mesajului, fostul lider mondial a dezvaluit un scurt dialog amuzant pe care l-a avut cu Darren in trecut si a incheiat cu iti doresc tot binele si momente frumoase la on-court coaching.

Digisport: Decizie fara precedent luata de Simona Halep! Anuntul facut de campioana noastra: ce se va intampla in 2020

Simona Halep 28 de ani) a fost eliminata in turul 2 al turneului WTA de la Beijing, dupa ce a pierdut in doua seturi in fata Ekaterinei Alexandrova. Campioana noastra a avut probleme la coapsa stanga si a cerut de doua ori interventia fizioterapeutului. Ulterior, Simo a declarat ca va veni in Romania, pentru a face un RMN.

Simona Halep, mesaj inedit pentru Darren Cahill, de ziua lui: Taci din gura si treci la treaba!

Simona Halep i-a transmis un mesaj inedit fostului ei antrenor, australianul Darren Cahill, in ziua in care implineste 54 de ani. Halep i-a urat La multi ani postand pe Instagram o fotografie cu australianul.

Simona Halep confirma prezenta la un nou turneu. Unde isi va incepe romanca parcursul din anul 2020

Simona Halep 4 WTA) si-a confirmat prezenta la unul dintre turneele programate la inceputul anului urmator. Mai exact, romanca va participa la competitia de la Adelaide, programata in luna ianuarie a anului 2020.

Ce afaceri are Fizz de la Puterea Dragostei. Bogdan Croitoru a fost dat de gol de Mocanu

Fizz, prins cu mata-n sac! Bogdan Mocanu l-a dat de gol cand ii era lumea mai draga. Se pare ca Fizz ar fi marturisit chiar el baietilor din casa ca are cateva nereguli intr-o afacere aparte, astfel ca Mocanu nici nu a trebuit sa sape mult pentru a-l blama si a continua razboiul cu acesta.

Document: Pe ce s-au cheltuit banii din programul intrerupt cu Banca Mondiala Sistemul legislativ si fiscal din Romania este supus interpretarilor diferite de la un minister la altul

La jumatatea acestui an a fost publicata in Monitorul Oficial o scrisoare de intrerupere a acordului pentru modernizarea Fiscului, motiv pentru care trebuie sa dam banii inapoi peste 17 milioane euro, despre care HotNews. ro a mai scris. in concluzie, o pierdere de vreme, ani pierduti. Dintr-un raport al unui auditor independent, document ce se afla la ANAF si consultat de HotNews. ro, am aflat pe ce s-au cheltuit banii.

Doi fosti consilieri generali din Bucuresti sunt urmariti penal de DNA pentru trafic de influenta

Cornel Pieptea si Manuela Violeta Popescu, fosti consilieri generali in CGMB, sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, respectiv complicitate la trafic de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )