Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare greseala pe care a facut-o Nicolae Ceausescu in 1989. Decizia care i-a adus moartea

Playtech Playtech,
Cea mai mare greseala pe care a facut-o Nicolae Ceausescu in 1989. Decizia care i-a adus moartea

Nicolae Ceausescu a facut o mare greseala in anul in acesta care si-a gasit sfarsitul, iar romanii libertatea. Fostul lider comunist a luat o decizie care i-a scurtat zilele in cele din urma. Ce i-a adus, de fapt, cadearea acestuia si cum si-a sapat singur groapa? Decizia care i-a adus moartea! Nicolae Ceausescu a facut . continuă pe Playtech

Romania, cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural

Romania a ajuns sa aiba cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural, triplu fata de media mai multor state, arata un studiu recent. Statul a incasat mai mult cu 41% fata de.

SOC pe piata valutara! Dolarul, cea mai mare valoare din ultimii 3 ani

Soc pe piata valutara. Dolarul american a ajuns la cea mai mare valoare din ultimii trei ani. BNR anunta, joi, un curs de referinta de 4. 3418 leidolar, cea mai mare valoare din 28 decembrie 2016.

Aproape 2.000 de porci vor fi omorati la cea mai mare ferma de suine din Vaslui. Cand va incepe masacrul cauzat de pesta porcina

Cea mai mare ferma de porci din judetul Vaslui va ramane fara jumatate dintre animalele din exploatatie, dupa ce autoritatile au descoperit un focar de pesta porcina africana. Aproape 2. 000 de porci, toate capetele din sectorul de ingrasare, acolo unde a fost confirmat virusul, vor fi ucise.

Bancile sud-africane pregatesc cea mai mare greva din ultimii 99 de ani

Bancile sud-africane isi indeamna clientii sa utilizeze canalele digitale intrucat industria se pregateste de o masura de protest estimata sa fie cea mai mare greva din 1920 pana acum, potrivit Bloomberg.

VIDEO Maia Sandu a prezentat raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat: Cea mai mare realizare este ca Plahotniuc nu mai este la putere

Premierul Maia Sandu a prezentat marti, 24 septembrie, raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat. Prim-ministra a criticat fosta guvernare, acuzand-o de crearea unor scheme infractionale. Ea a declarat ca cea mai mare realizare este ca Vlad Plahotniuc si Ilan Sor nu mai sunt la putere. Potrivit ei, Executivul a devenit mai transparent si a demarat lupta anticoruptie: Am dat afara sute de functionari implicati in abuzuri.

Tonitza si geniul copilariei cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultima jumatate de secol. Unde va fi expusa

Tonitza si geniul copilariei este cea mai importanta expozitie dedicata unuia dintre cei mai cunoscuti pictori romani, Nicolae Tonitza. Expozitia e in Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari. Vernisajul va avea loc in data de 26 septembrie, in cladirea Palatul Oscar Maugsch BCR din Piata Universitatii si poate fi vizitata pana pe 6 octombrie. Curatorul expozitiei este Zoltan Soos, directorul Muzeului Judetean Mures.

Amsterdam va avea cea mai mare taxa turistica din Europa

Orasul are si acum una din cele mai mari taxe din Europa. Dar de anul viitor, Amsterdam va cere si mai multi bani de la turisti: o taxa de 3 euro pentru fiecare noapte petrecuta intr-un hotel. Aceasta se va adauga peste cele 7% din pretul camerei percepute in prezent. inseamna ca o noapte intr-un hotel cu o stea din Amsterdam va aduce o taxa turistica mai mare decat de la cele mai bune hoteluri cu cinci stele din marile capitale europene.

Trump este cea mai mare amenintare terorista din SUA

Tradatorii de neam, de de tara si de presedinte din Administratia americana au declarat oficial ca n.

OMS: Scumpirea tigarilor, cea mai importanta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor este cea mai importanta masura, care determina renuntarea la fumat, dar previne si inceperea sa in cazul copiilor, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a.

OMS: Scumpirea tigarilor e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat, marti, Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )