Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Playtech Playtech,
Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in . continuă pe Playtech

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas.

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Herve Camilleri are un trecut spectaculos

Cine este Herve Camilleri, barbatul cu care s-a maritat celebra cantareata Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul in varsta de 46 de ani, Rona Hartner a fost hotarata sa o ia de la capat. Pe 25 februarie, cantareata a fost .

DANCILA, INTREBATA DACA L-AR GRATIA PE DRAGNEA: Doamne, nici nu se pune problema

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, spune ca nu a mai discutat cu Liviu Dragnea dinainte ca acesta sa fie arestat si spune ca nu il va gratia pe fostul sef al social-democratilor, in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, sustine Dancila.

Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea in cazul in care ajunge presedinte: Doamne fereste! VIDEO

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmand ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar gratia pe fostul lider al partidului in cazul in care ajunge presedinte, Viorica Dancila a raspuns scurt: Doamne fereste, nici nu se pune problema.

Raspunsul lui Dancila, intrebata daca il va gratia pe Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte

Liviu Dragnea a formulat apel fata de decizia Tribunalului Bucuresti de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congres. Viorica Dancila, acum presedinte PSD, a declarat ca nu cunoaste ratiunile pentru.

inca o lovitura pentru Liviu Dragnea. Se va da solutia in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea primeste inca o lovitura. Aflat in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD a aflat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuuntat ca dosarul Tel Drum va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an. in acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu .

Dumitru Buzatu se delimiteaza de Viorica Dancila: Liviu Dragnea a facut si foarte multe lucruri bune

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni seara, la Gigi24, ca raspunsul Vioricai Dancila referitor la o posibila gratiere a lui Liviu Dragnea este interpretabil. Eu inteleg foarte bine genul a.

Viorica Dancila, raspuns transant in privinta gratierii lui Liviu Dragnea. Ce va face daca va fi presedinte

Viorica Dancila a fost intrebata daca are de gand sa il gratieze pe Liviu Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte al Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, a raspuns premierul, fara sa specifice la ce anume se refera. Dancila a precizat ca nu a mai vorbit cu Dragnea din momentul in care .

Viorica Dancila: Programul de guvernare a inceput cu Liviu Dragnea. Cred ca isi doreste sa-l ducem la bun sfarsit

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara intr-un interviu pentru Mediafax ca programul de guvernare al PSD a inceput cu Liviu Dragnea si e de parere ca acesta din urma si-ar dori ca el sa fie dus pana la capat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )