Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata Klaus Iohannis in tinerete. Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019

Playtech Playtech,
Cum arata Klaus Iohannis in tinerete. Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019

Cum arata Klaus Iohannis, cel de-al patrulea lider al tarii noastre, in tinerete? Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019. Cum arata Klaus Iohannis in tinerete Klaus Werner Iohannis 60 de ani), nascut in Sibiu, in 1959, este un politician roman de etnie germana. El ocupa functia de presedinte al Romaniei din data de . continuă pe Playtech

FOTO Klaus Iohannis publica fotografii din tinerete. Cum arata adolescentul Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe site-ul de campanie pentru alegerile prezidentiale mai multe fotografii din tinerete, printre care se regasesc momente din perioada in care era primar al Sibiului sau fotografii de cand era elev.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

Klaus Iohannis, mesaj din Cluj-Napoca: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD. Astept sa treaca motiunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa.

Klaus Iohannis si-a lansat site-ul pentru campania alegerilor prezidentiale: Cuprinde momentele primului mandat si manifestul pentru al doilea, dar si o imagine inedita din inceputurile sale (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a lansat site-ul pentru campania alegerilor prezidentiale din noiembrie, in care incearca sa obtina al doilea si ultimul mandat la Palatul Cotroceni. Am crescut.

Presedintele Romaniei, cu ocazia Anului Nou Evreiesc: Sincere felicitari, insotite de gandurile mele cele mai bune

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, felicitari comunitatii evreiesti cu ocazia sarbatorii Ros Hasana - Anul Nou Evreiesc, scrie Agerpres. in aceste clipe de intampinare a Noului An.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: La ultimele alegeri, ati distrus mitul tanarului apatic si pasiv care nu iese la vot. Va felicit!

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la mai multe evenimente legate de inceperea anului universitar. La ceremonia de deschidere a anului universitar orgnizata de Universitatea Babes-Bolyai, presedintele a criticat PSD pentru ca a numit doar ministri mediocri la Educatie si a felicitat studetii pentru implicarea civica.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce in topul prezidentiabililor urmat de Mircea Diaconu. Dan Barna, pe locul al treilea

Klaus Iohannis ar fi votat de 45,3% dintre romani daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea in optiunile exprimate de respondenti este Mircea Diaconu, care ar lua 16,6% din voturi.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce in topul prezidentiabililor urmat de Mircea Diaconu. Dan Barna, pe locul al treilea Cum stau partidele

Klaus Iohannis ar fi votat de 45,3% dintre romani daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea in optiunile exprimate de respondenti este Mircea Diaconu, care ar lua 16,6% din voturi.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Primul om de stat adevarat de dupa Revolutie este Klaus Iohannis (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Nord-Vest de la Cluj, a reitarat faptul ca Partidul National Liberal il sustine pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din.

Klaus Iohannis: Nu ne putem astepta la gesturi de responsabilitate din partea PSD. Solutia fireasca ar fi aceea a demisiei Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Nu ma voi referi la marile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )