Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce job a reusit sa obtina fiul Vioricai Dancila. Pentru el special, se modifica organigrama

Playtech Playtech,
Ce job a reusit sa obtina fiul Vioricai Dancila. Pentru el special, se modifica organigrama

Fiul premierului Viorica Dancila a ajuns sa fie consilierul presedintelui Curtii de Conturi. Organigrama va fi modificata strict pentru ca acesta sa primeasca titulatura de secretar general adjunct. Unde lucreaza acum fiul Vioricai Dancila? Viorica Dancila are un nou motiv de bucurie. Dupa ce a aflat recent ca va ocupa postul de lider al Partidului . continuă pe Playtech

Disputa in PSD. Plesoianu ii raspunde Vioricai Dancila: Mult prea rafinata intelectual, doamna. Sunteti... remarcabila

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii raspunde premierului Viorica Dancila, care l-a atentionat pe acesta din urma ca si ea l-ar putea acuza pe Plesoianu de discurs antieuropean si antiamerican si afirma ca presedinta PSD este mult prea rafinata intelectual. Deputatul a mai adaugat ca nici criticii lui obisnuiti nu l-au acuzat de o asemenea gogomanie.

Plesoianu, atac la adresa Vioricai Dancila: ,,Mult prea rafinata intelectual doamna

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a reactionat dur dupa ce premierul Viorica Dancila a spus ca-l putea.

Primul scandal in partid dupa alegerea Vioricai Dancila. Explicatiile lui Mihai Fifor - VIDEO

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general. La scurt timp, a aparut si primul scandal in partid. Marian.

Mesajul Vioricai Dancila inainte de Congres: Voi fi un om echilibrat si in acelasi timp un om ferm. A refuzat sa spuna daca Dragnea o teroriza

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Sala Palatului cu o ora inainte de inceperea Congresului PSD. Cred ca e importanta echipa care va conduce acest partid. E nevoie ca deciziile sa nu fie luate in grupuri restranse, in fonduri statutare si prin decizii de partid, a afirmat premierul, aluzie la Liviu Dragnea. Viroica Dancila a refuzat sa comenteze daca a fost terorizata de fostul lider PSD, asa cum spunea Marian Oprisan.

STATUL PARALEL din jurul premierului: Deciziile in plic si schimbarea la fata a Vioricai Dancila Cum a preluat umbra lui Dragnea controlul asupra PSD (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Luni, 27 mai, a fost ziua care a schimbat decisiv felul incare arataPSD. Cu o infrangere clara in alegerile europarlamentare pentru care baronii ii cereau deja demisia, Liviu Dragnea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )