Libnet.ro
UNICEF

14:30

Laura Codruta Kovesi despre Liviu Dragnea. Ce s-a intamplat, de fapt, in dosarul lui

Playtech Playtech,
Laura Codruta Kovesi despre Liviu Dragnea. Ce s-a intamplat, de fapt, in dosarul lui

Laura Codruta Kovesi a vorbit duminica, la BBC, despre candidatura sa pentru sefia Parchetului european, printre care si despre dosarul fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Laura Codruta Kovesi despre dosarul lui Liviu Dragnea Fosta sefa a DNA a vorbit duminica, la BBC, despre postul la care ravneste in Parchetul european si a mentionat ca Guvernul . continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Candidatul francez Jean-Francois Bohnert urmeaza sa fie numit la sefia Parchetului financiar francez, dupa audierea din 11 iulie, astfel ca fosta sefa a DNA este tot mai aproape de Bruxelles. Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru sefia Parchetului European Jean-Francois Bohnert a .

Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Laura Codruta Kovesi a vorbit, intr-un interviu la BBC, despre candidatura sa la sefia viitorului Parchet European, fostul procuror-sef anticoruptie afirmand ca aceasta este importanta nu doar pentru ea personal, ci si pentru colegii sai si intreg sistemul judiciar din Romania.

Laura Codruta Kovesi, inculpata intr-un nou dosar

Fostul procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este cercetata intr-un nou dosar in care au fost implicati si fostii procurori, Lucian Onea si Mircea Negulescu, abia trimisi in judecata. Procurorii de.

RFI: Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru postul de procuror-sef european: Contracandidatul fracez va fi numit conducerea Parchetului financiar european

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, informeaza.

Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, nu este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. Dancila a sustinut ca aceasta ar.

Codruta Kovesi, la BBC: Guvernul nu m-a sustinut, dar asta nu e important pentru mine. Nu am asteptat ajutorul lor

Laura Codruta Kovesi a facut mai multe declaratii cu privire la candidatura sa la Parchetul European si fenomenul de coruptie din Romania, intr-un interviu acordat BBC, duminica. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a amintit ca Guvernul Romaniei nu a sustinut-o la Bruxelles, dar ca acest lucru nu a contat in demersul sau pentru ca nu a asteptat niciodata ajutorul lor, arata g4media. ro.

Ion Cristoiu: in operatiunea Liviu Dragnea si-au dat mana forte greu de imaginat

Jurnalistul Ion Cristoiu acuza lipsa de transparenta a STS in gestionarea votului si acuza frauda la alegerile din 26 mai. Mai mult, acesta spune ca pentru eliminarea lui Liviu Dragnea de pe scena.

Ce trebuia sa faca Liviu Dragnea inainte de alegeri. Un lider PSD a rupt tacerea

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca Liviu Dragnea facea pasul in lateral rezultatul PSD la.

Bohnert crede ca se vorbeste prea mult despre experienta anticoruptie a Laurei Kovesi: M-am simtit putin lasat in spatele scenei...

Jean-Francois Bohnert, procurorul francez sustinut de Consiliul UE pentru conducerea Pachetului European, este de parere ca se pune prea mult accent pe experienta anticoruptie a Laurei Codruta.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )