Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea, ipostaza incredibila in puscarie. Detinutii au inceput sa rada cand l-au vazut

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, ipostaza incredibila in puscarie. Detinutii au inceput sa rada cand l-au vazut

Liviu Dragnea mai are de patimit pana iese din puscarie. Fostul lider PSD se afla intr-o postura incredibila, detinutii chiar razand cand il vad asa. Liviu Dragnea, ipostaza incredibila in puscarie Dragnea a fost condamnat la finalul lunii mai, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Fostul lider al PSD a fost . continuă pe Playtech

OPINII STATUL PARALEL NU A AVUT NICIO CONTRIBUTIE Liviu Dragnea, condamnat de PSD

Ceea ce s-a intamplat la Senat cu privire la respingerea solicitarii Directiei Nationale Anticoruptie de ridicare a imunitatii parlamentare a fostului ministru al sanatatii, Florian Bodog, reprezinta bomboana pe coliva condamnarii lui Liviu Dragnea. Practic, senatorii PSD au decis ca Bodog sa nu fie urmarit penal pentru acelasi tip de fapta pentru care fostul lider al social-democratilor, Liviu Dragnea, executa 3 ani si 6 luni de inchisoare la Penitenciarul Rahova.

ANI sesizeaza DNA in cazul unui preot abonat la contracte cu statul Preotul a fost consilier in Ministerul Dezvoltarii, la cabinetul lui Adrian Gadea, fost sef al CJ Teleorman si un apropiat al lui Liviu Dragnea

Agentia Nationala de Integritate ANI) anunta ca a sesizat Directia Nationala Anticoruptie DNA) in cazul lui Madalin Adrian Iscru, fost consilier in Ministerul Dezvoltarii, suspectat de fals in declaratii si folosirea unor informatii care nu sunt destinate publicitatii. Recorder a scris despre Madalin Iscru, preot la o parohie din judetul Tulcea, care din pozitia de administrator de firma a primit zeci de contracte finantate de Ministerul Dezvoltarii, unde a fost consilier al lui Adrian Gadea, fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman si un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea conduce PSD din inchisoare? Dezvaluirea facuta de un fost presedinte al partidului

Denise Rifai a facut cateva dezvaluiri socante! Realizatorul emisiunii Legile Puterii a scris un mesaj cel putin surprinzator pe o retea de socializare. Aceasta a sustiut ca Dragnea urmeaza sa faca niste lucruri foarte mari. Timpul petrecut in inchisoare pare sa-i fie de ajutor pentru planurile pe care le are pentru atunci cand se va .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )