Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lovitura pentru Liviu Dragnea! Avertismentul lansat de Laura Codruta Kovesi

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Liviu Dragnea! Avertismentul lansat de Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a primit votul pentru numirea in functia de procuror-sef al parchetului European si se va ocupa in urmatorii 7 ani de anchete care privesc fraude cu fonduri europene. Printre cei care ar putea fi vizati de aceste investigatii se numara si fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Kovesi anunta ca va raspunde . continuă pe Playtech

Cea mai dura lovitura pentru Liviu Dragnea. Legea care nu ii mai da voie sa ocupe functii publice, adoptata

Liviu Dragnea are parte de inca o lovitura extrem de dura! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a aflat inca ceva care sa-i faca zilele mai grele in inchisoare. Din pacate pentru acesta, propunerea legislativa care l-a facut pana acum sa stea cu sufletul la guras-a adoptat. Dragnea nu mai are voie sa ocupe functii .

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Ultima ora! Laura Codruta Kovesi a fost votata procuror-sef european

Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a primit 17 din cele 22 de voturi si va fi prima persoana care ocupa functia nou infiintata. PNL si USR PLUS au confirmat informatia prin comunicate de presa. Laura Codruta Kovesi a fost .

Zi cruciala pentru Laura Codruta Kovesi. Au reinceput negocierile pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi are din nou parte de tensiuni! Zilele grele pare ca abia acum incep pentru fosta sefa DNA. S-a dat startul la alte negocieri pentru functia de procuror-sef european. Cand se va decide viitorul ocupant al postului ravnit de procuror-sef si cand va fi prima runda de negocieri din noul format al Parlamentului .

Laura Codruta Kovesi se va imbogati! Salariul fabulos pe care il va castiga ca procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi va fi numita in functia de procuror-sef al Parchetului European, in urma votului primit din partea Consiliului Uniunii Europene. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ar urma sa primeasca un salariu net cuprins intre 13. 300 si 14. 200 de euro pe luna. Laura Codruta Kovesi va castiga de 3 ori mai mult .

Laura Codruta Kovesi, la judecata CSM! Gestul pe care l-a facut in fata jurnalistilor

Laura Codruta Kovesi a mers, miercuri, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), unde se judeca actiunea disciplinara pe numele sau, dar si pe al fostului adjunct Marius Iacob. La sosire, fosta sefa a Directiei nationale Anticoruptie DNA) a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor. Laura Codruta Kovesi s-a prezentat la Consiliul Superior al .

Mircea Badea, mesaj jignitor pentru Laura Codruta Kovesi! Ce i-a transmis

Mircea Badea a transmis, pe o retea de socializare, un mesaj special pentru Kovesi. Din pacate, acesta a fost jignitor, motiv pentru romanii care o apreciaza pe fosta sefa DNA au sarit in apararea acesteia. Ce a scris jurnalistul despre cea care azi a mai dat o speranta Romaniei? Mircea Badea, mesaj jignitor la adresa .

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

Kovesi, validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi, drum liber catre sefia Parchetului European. Laura Codruta Kovesi a fost desemnata oficial, joi, procuror-sef european. Kovesi a obtinut 17 din 22 de voturi exprimate, in conditiile.

Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Guvernul nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. Am spus si repet acest lucru. Nu sustin, nu sustinem un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )