Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Jacques Chirac. Fostul presedinte francez avea 86 de ani

Playtech Playtech,
A murit Jacques Chirac. Fostul presedinte francez avea 86 de ani

Familia fostului presedinte francez a anuntat, joi dimineata, decesul lui Jacque Chirac. Fostul lider de la Palatul Elysee avea 86 de ani si a fost in fruntea statului intre anii 1995 si 2007. Jacques Chirac a murit, joi dimineata, la varsta de 86 de ani Jacques Chirac a fost presedinte al Frantei intre 1995 si . continuă pe Playtech

Jacques Chirac, fostul presedinte al Frantei, A MURIT la varsta de 86 ani (GALERIE FOTO)

Fostul presedinte al Frantei, Jacques Chirac, a murit joi la varsta de 86 de ani. Anterior, Chirac fuseseinternat la spitalulPitie-Salpetrieredin Paris pentru o afectiune pulmonara, scrie.

A murit fostul presedinte francez Jacques Chirac

A murit fostul presedinte francez Jacques Chirac, a declarat joi familia sa pentru AFP.

Jacques Chirac, fost presedinte al Frantei, a murit la varsta de 86 de ani

Fostul presedinte Jacques Chirac a murit la varsta de 86 de ani, informeaza presa franceza si agentiile internationale.

Jacques Chirac a murit. Fostul presedinte al Frantei avea 86 de ani

Fostul presedinte al Frantei, Jacques Chirac, a muit la varsta de 86 de ani, anunta Le Figaro. Fostul presedinte intre 1995 si 2007 se retrasese din viata publica si din politica de multi ani, si.

Klaus Iohannis transmite condoleante Frantei, dupa moartea fostului presedinte Jacques Chirac: Un mare conducator si un adevarat om de stat

Klaus Iohannis a tranmis un mesaj de condoleante dupa moartea lui Jacques Chirac, fostul presedinte al Frantei. Sunt profund intristat de decesul fostului presedinte francez Jacques Chirac, un mare cond.

Fostul presedinte francez Jacques Chirac a murit la varsta de 86 de ani

Fostul presedinte francez Jacques Chirac a murit la varsta de 86 de ani, potrivit unui anunt facut de familia sa, scrie presa franceza.

Breaking news. A murit fostul presedinte Jacques Chirac

A murit fostul presedinte francez Jacques Chirac, a declarat joi familia sa pentru AFP, potrivit Age.

Presedintele Romaniei transmite condoleante natiunii franceze. Klaus Iohannis: Sunt profund intristat de decesul lui Jacques Chirac, un veritabil prieten al tarii noastre

Klaus Iohannis a transmis, joi, regretele sale vizavi de moartea fostului presedinte francez Jacques Chirac, pe care il considera un mare conducator si un adevarat om de stat, un veritabil prieten al tarii.

IN PLINA INVESTIGATIE PENTRU SPALARE DE BANI Fostul presedinte al Danske Estonia, gasit mort

Fostul presedinte al filialei estone a bancii Danske Bank, aflata in centrul unor investigatii internationale intr-un imens scandal de spalare de bani, a fost gasit mort langa locuinta sa din Estonia, conform presei aparent fiind vorba despre o sinucidere, relateaza agentiile AFP si Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )