Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce pensie are Miron Cozma. ANAF retine jumatate din banii fostului lider al minerilor din Valea Jiului

Playtech Playtech,
Ce pensie are Miron Cozma. ANAF retine jumatate din banii fostului lider al minerilor din Valea Jiului

Miron Cozma a dezvaluit ce pensie are, in direct la un post de televiziune. Fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului s-a aratat nemultumit de faptul ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ii retine jumatate din banii pe care ii primeste de la stat si a precizat ca traieste din respectul oamenilor. Jumatate . continuă pe Playtech

Ce pensie incaseaza Miron Cozma

Miron Cosma a anuntat in direct la Antena 3 ce pensie incaseaza. Miron Cozma spune ca are o pensie de 7000 lei, din care insa incaseaza doar jumatate, adica 3500 lei pe luna. Traiesc din.

Miron Cozma anunta ca va candida la prezidentiale

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, vrea sa fie presedintele Romaniei. Miron Cozma a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an, adunand pana in prezent 123. 000 de.

Miron Cozma vrea sa candideze la prezidentiale: Cate semnaturi a strans deja fostul lider al minerilor

Miron Cozma a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Fostul lider al minerilor sustine ca se va inscrie in cursa electroala ca independent si ca a strans deja 123. 000 de semnaturi,.

Guvernul vrea sa instraineze jumatate din terenul Muzeului Antipa. Institutul Elie Wiesel le-a cerut guvernantilor 5.300 de metri patrati din teren

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa a anuntat ca Guvernul i-a cerut sa cedeze 5. 300 de metri patrati din teren, potrivit educatieprivata. ro.

UK: Sub jumatate din energia electrica va fi produsa cu ajutorul combustibililor fosili in 2019

Sursele de energie care nu emit dioxid de carbon zero-carbon) sunt pe cale sa depaseasca combustibilii fosili ca sursa principala in productia de energie electrica din UK, pe anul 2019, scrie The Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )