Libnet.ro
UNICEF

23:45

Simona Halep, chemata in instanta. Sportiva e implicata intr-un proces cu doi importanti oameni de afaceri

Playtech Playtech,
Simona Halep, chemata in instanta. Sportiva e implicata intr-un proces cu doi importanti oameni de afaceri

Simona Halep a fost chemata in instanta. Celebra sportiva este implicata intr-un proces cu doi oameni de afaceri importanti, sot si sotie. Simona Halep, chemata in instanta Problemele juridice nu au ocolit-o nici pe Simona Halep. Fostul lider mondial se afla intr-un plin scandal ajuns in fata instantei de judecata, din cauza unor milionari controversati, . continuă pe Playtech

WTA Wuhan: Simona Halep vs Barbora Strycova va avea loc marti, de la ora 06:00

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, de la ora 06:00, cu sportiva ceha Barbora Strycova, locul 34 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

Adevaratul motiv pentru care Simona Halep a renuntat la Wuhan Open. Nu doar motivele medicale au facut-o sa abandoneze

Simona Halep a abandonat in optimile de finala la Wuhan Open, la scorul de 4-5 in primul set al meciului cu Elena Rybakina. Numarul 6 mondial a acuzat dureri lombare, insa acesta nu este singurul motiv pentru care campioana de la Wimbledon a abandonat turneul din China. Simona se pregateste pentru Turneul Campioanelor si nu .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elena Rybakina, in optimi la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca in optimile de finala la Wuhan Open impotriva sportivei Elena Rybakina locul 50 WTA), miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Simona Halep Elena .

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wuhan Open. Duel in premiera cu Elena Rybakina

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala la Wuhan Open. Dupa ce a invins-o pe Barbora Strycova cu 6-3, 6-2 in turul 2, numarul 6 WTA va juca impotriva sportivei Elena Rybakina locul 50 WTA). Meciul se disputa miercuri, 25 spetembrie 2019, de la o ora care va fi anuntata ulterior. Simona Halep .

Simona Halep Barbora Strycova 6-3, 6-2. Meci perfect facut de Simona in turul 2 la Wuhan Open. VIDEO

Simona Halep Barbora Strycova se joaca in turul 2 la Wuhan Open, marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Barbora Strycova, in turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca impotriva sportivei Barbora Strycova locul 34 WTA), marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00, in turul 2 la Wuhan Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Simona Halep Barbora Strycova, in turul .

VIDEO WTA Wuhan: Simona Halep abandoneaza dupa 46 de minute (la 5-4 pentru Elena Rybakina) Probleme in zona lombara

46 de minute a stat Simona Halep pe teren in meciul contra Elenei Rybakina din optimile de la Wuhan, fostul lider mondial abandonand din cauza unor probleme lombare. La scorul de 5-4 in favoarea adversarei, Halep a fost nevoita sa se retraga nu mai putea servi corespunzator, nu putea impinge in piciorul stang). Ramane de vazut in ce masura problemele ii vor afecta participarea la Beijing 28 septembrie - 6 octombrie), turneu din categoria Premier Mandatory.

Simona Halep a abandonat in optimile la Wuhan Open. A pus stop in primul set cu Elena Rybakina, la scorul 4-5, 30-30

Simona Halep Elena Rybakina este duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida este programata miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Wuhan Open. Cum poate ajunge pe locul 3 WTA

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 la Wuhan Open. Locul 6 WTA va juca, marti, 24 septembrie 2019, impotriva sportivei Barbora Strycova Cehia, locul 34 WTA), care a trecut in primul tur de Xiyu Wang locul 140 WTA) cu scorul de 6-4, 6-2. Va fi cea de-a saptea intalnire directa dintre cele doua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )