Libnet.ro
UNICEF

20:45

Simona Halep, mesaj surprinzator pentru Darren Cahill. Nu putem lucra fara tine!

Playtech Playtech,
Simona Halep, mesaj surprinzator pentru Darren Cahill. Nu putem lucra fara tine!

Simona Halep a inceput recuperarea, dupa accidentarea suferita la spate si spera sa fie gata la timp pentru Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial i-a transmis un mesaj surprinzator lui Darren Cahill. S-a fotografiat alaturi de Daniel Dobre si de ceilalti membri din staff, a postat poza pe Instagram si i-a transmis antrenoruui australian ca nu . continuă pe Playtech

O noua lovitura pentru Simona Halep. WTA a anuntat noul clasament mondial. Pe ce loc a coborat

Simona Halep a primit o veste proasta dupa ce a anuntat ca se retrage de la Kremlin Cup, din cauza problemelor la spate. Campioana de la Wimbledon a coborat o pozitie in clasamentul WTA si a ajuns pe locul 6. Locul ei a fost luat de sportiva canadiana de origine romana Bianca Andreescu. Simona Halep .

inca o veste cumplita despre Simona Halep. De ce s-a retras, de fapt, din turneul de la Moscova

Fanii Simonei Halep nu mai inteleg nimic din deciziile din ultima vreme ale iubitei sportive. Aceasta s-a retras si de la turneul Moscova de curand. Care este, de fapt, starea campioanei noastre si care este motivul pentru care a parasit lupta pentru Cupa Kremlinului? Simona Halep a spus pas si turneului de la Moscova Simona .

Simona Halep si Bianca Andreescu, video din culise. Filmarea a fost facuta publica de WTA

Simona Halep si Bianca Andreescu au fost filmate in culise la China Open. inregistrarea video a fost facuta publica de WTA. Simona Halep si Bianca Andreescu, filmate in culise la China Open Despre relatia dintre Simona Halep si Bianca Andreescu s-a scris mult din momentul in care cea de-a doua si-a inceput ascensiunea in tenisul .

Simona Halep, forfait pentru turneul de la Moscova

Jucatoarea Simona Halep nu va participa la editia din acest an a turneului Kremlin Cup de la Moscova, anunta Tennis Life.

BOMBA MONDENA tocmai a explodat! Da, e vorba de SMILEY si SIMONA HALEP! (FOTO)

Smiley s-a pozat alaturi de cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep! CUTREMUR MONDEN! SILVIU PRIGOANA, iN STARE DE SOC! ADRIANA BAHMUTEANU A PIERDUT LUPTA. intotdeauna o inspiratie.

Simona Halep, intr-o imagine TRISTA, ce a pus fanii pe ganduri. PACAT ca s-a ajuns aici

Simona Halep s-a accidentat la spate si a fost nevoita sa se retraga de la competitiile ramase pana la Turneul Campioanelor. Simona Halep a aparut, pe retelele de socializare, intr-o imagine trista,.

Simona Halep si Bianca Andreescu, impreuna. WTA a realizat un montaj inedit cu cele mai importante jucatoare din circuit (VIDEO)

WTA, forul international de tenis feminin, a realizat un montaj de secvente cu cele mai importante jucatoare din circuitul profesionist, printre care se numara, bineinteles, si Simona Halep, si Bianca.

Simona Halep, facura praf de fostul antrenor: Comportamentul ei nu putea fi controlat. E AGRESIVA sentimental

Simona Halep este desfiintata de fostul sau antrenor. Este vorba despre Firicel Tomai, antrenorul care i-a fost alaturi in perioada 2008 2012.

Simona Halep a primit LOVITURA de la Bianca Andreescu, luni dimineata. Nu se astepta la asa ceva

Simona Halep a coborat un loc, de pe cinci pe sase, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce sportiva canadiana de origine romana Bianca Andreescu.

Simona Halep coboara un loc in clasamentul WTA

Eliminarea prematura la China Open de la Beijing a costat-o pe Simona Halep o pozitie in ierarhia mondiala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )