Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sperantele lui Liviu Dragnea, spulberate de CCR: ramane in puscarie. Dosarul DGASPC Teleorman nu va fi rejudecat

Playtech Playtech,
Sperantele lui Liviu Dragnea, spulberate de CCR: ramane in puscarie. Dosarul DGASPC Teleorman nu va fi rejudecat

Totul s-a dus de rapa dupa ce Liviu Dragnea a fost inchis. Mai mult, soarta le da membrilor PSD lovitura dupa lovitura. Cu guvernul picat, si ultima farama de speranta a fostului lider al grupului politic i-a fost spulberata de CCR, caci ramane in inchisoare. Dosarul DGASPC Teleorman nu va fi rejudecat. Sperantele lui Liviu . continuă pe Playtech

Ce transmite Liviu Dragnea din inchisoare, inainte de motiunea de cenzura. Codrin Stefanescu a dezvaluit tot

Liviu Dragnea l-a delegat pe Codrin Stefanescu sa ii transmita mesajul, in ceea ce priveste motiunea de cenzura. Actul urmeaza sa fie citit joi, fiind unul decisiv in cazul Guvernului condus de Viorica Dancila. Ce transmite Liviu Dragnea din inchisoare Liviu Dragnea a transmis un mesaj din inchisoare, in legatura cu motiunea de cenzura initiata .

inca o lovitura pentru Liviu Dragnea. Se va da solutia in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea primeste inca o lovitura. Aflat in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD a aflat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuuntat ca dosarul Tel Drum va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an. in acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu .

Nou termen de judecata in procesul in care Valeriu Zgonea e acuzat de fapte de coruptie. La termenul anterior a fost audiat si Liviu Dragnea

Un nou termen de judecata in procesul in care Valeriu Zgonea e acuzat de fapte de coruptie este programat, joi, la Tribunalul Bucuresti. La termenul anterior a fost audiat si Liviu Dragnea, in calitate de martor, sedinta fiind secreta. Zgonea a parasit sediul instantei, refuzand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor legate de dosar sau de prezenta lui Liviu Dragnea in sala de judecata, relateaza news. ro.

De ce a fost condamnat Liviu Dragnea la inchisoare cu executare. Judecatorii au motivat sentinta

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) au publicat motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD a primit vestea in Penitenciarul Rahova, unde isi ispasesete condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Judecatorii au publicat motivarea condamnarii lui Liviu .

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

Liviu Dragnea, liber in curand? Anuntul avocatului

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat inainte de termen. Si asta gratie unei sentinte a Curtii de Apel Bucuresti, care a constatat noi nereguli in legatura cu constituirea Completului de 5 judecatori al Inaltei Curti care.

inalta Curte a motivat decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea

Completul de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care l-a condamnat definitiv pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in cazul angajarilor fictive la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a judetului Teleorman, si-a motivat decizia pronuntata pe data de 27 mai.

Motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea. inalta Curte: ii da posibilitatea unei schimbari de atitudine

Cuantumul pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul lider PSD Liviu Dragnea este suficient si proportional, in raport cu circumstantele reale si personale, asigurand realizarea scopurilor pedepsei, de coercitie, preventie si cel educativ, dandu-i posibilitatea unei schimbari de atitudine, precizeaza judecatorii Instantei supreme in motivarea condamnarii fostului presedinte al Camerei Deputatilor.

Motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea: Judecatorii explica de ce l-au trimis 3 ani si jumatate de inchisoare pe fostul lider PSD

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat miercuri motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea la trei ani si jumatate. Potrivit documentului citat de Agerpres, cuantumul pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchi.

Judecatorii au publicat motivarea condamnarii lui Liviu Dragnea

Cuantumul pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul lider PSD Liviu Dragnea este suficient si proportional, in raport cu circumstantele reale si personale, asigurand realizarea scopurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )