Libnet.ro
UNICEF

07:45

Calin Popescu Tariceanu, lasat fara imunitate: de ce a fost abandonat liderul ALDE de colegi

Playtech Playtech,
Calin Popescu Tariceanu, lasat fara imunitate: de ce a fost abandonat liderul ALDE de colegi

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, nu a mai fost tinut in brate de colegii sai senatori din Comisia Juridica. Ei au aprobat, miercuri, cererea DNA privind ridicarea imunitatii in dosarul in care e acuzat de luare de mita. Calin Popescu Tariceanu poate fi urmarit penal de procurorii DNA. Comisia juridica din Senat a avizat inceperea [] . continuă pe Playtech

Comisia juridica din Senat a aprobat inceperea urmaririi penale pentru Calin Popescu Tariceanu

UPDATEComisia juridica a Senatului a aprobat miercuri ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care DNA il acuza de luare de mita pe vremea cand acesta era.

Liviu Dragnea, intalnire de urgenta cu Calin Popescu Tariceanu duminica seara: Eu vreau sa pastrez guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la plecarea de la sediul partidului, ca in timpul serii se va intalni cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Totul, in contextul esecului inregistrat de.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru romani: Este nevoie de mobilizare, fiecare vot conteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanua declarat duminica, intr-un mesaj video pe pagina sa de facebook, ca este nevoie de mobilizare si ca fiecare vot este la fel de impo.

Serban Nicolae, iesire nervoasa dupa ce Comisia Juridica a votat ridicarea imunitatii lui Tariceanu: Scapa adevaratii infractori!

Serban Nicolae a reactionat dur dupa ce Comisia Juridica a decis sa recomande senatorilor ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu. Senatorul PSD sustine ca, din punctul sau de vedere, justitia se oc.

Cui pe cui scoate: Cum s-au inteles PSD si ALDE ca Tariceanu sa scape de urmarirea penala (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ar putea scapa de urmarirea penala, desi Comisia Juridica a decis sa recomande senatorilor ridicarea imunitatii acestuia. Asta dupa o negociere intreliderul ALDE si Viorica.

Ridicarea imunitatii lui Tariceanu, discutata miercuri, dupa ce a fost amanata sase luni

Cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu va fi discutata miercuri in Comisia Juridica. Solicitarea procurorilor anticoruptie e tinuta la sertar de mai bine de sase luni, dar acum,.

Comisia juridica a votat pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, in dosarul in care DNA il acuza de luare de mita

UPDATE: Comisia juridica a Senatului a aprobat miercuri ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care DNA il acuza de luare de mita. Au fost trei voturi pentru ridicarea.

Tariceanu i-a certat pe jurnalisti: Vedeti ca deranjati lumea! Ce intrebare, cum adica cu ce gand votez?

Calin Popescu Tariceanu a venit prost dispus la sectia de votare. Nici bine nu a ajuns si i-a si dojenit pe jurnalisti. Liderul ALDE a votat la alegerile europarlamentare. Ce intrebare, cum adica cu.

Calin Popescu Tariceanu, primele declaratii dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Rezultatele sunt doar indicative, nu finale

Comisia juridica a Senatului: Tariceanu, fara imunitate dupa sase luni de tergiversare si cateva zile de la infrangerea in alegeri / Votul in plen ar putea fi dat saptamana viitoare

Comisia Juridica a Senatului a decis ridicarea imunitatii in cazul liderului ALDE si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru care DNA a cerut incuviintarea inceperii urmaririi penale. Procurorii spun ca Tariceanu ar fi primit indirect, in perioada 2007 - 2008, cand era premier, foloase materiale de aproximativ 800. 000 de dolari de la o firma austriaca. Decizia senatorilor din comisiei a fost luata dupa sase luni de tergiversari. Plenul este cel care va avea ultimul cuvant de spus. Votul ar putea fi dat saptamana viitoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,317 seconds )