Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine transmite la TV meciul Romania Franta de la Campionatul European U21

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Romania Franta de la Campionatul European U21

Reprezentativa nationala U21 a Romaniei joaca luni, 24 iunie 2019, impotriva echipei similare a Frantei, in ultimul meci din grupa C la Campionatul European U21. Meciul Romania Franta, care va fi televizat in direct de la ora 22:00, va decide echipa care va fi liderul grupei si in acelasi timp cine va fi adversarul . continuă pe Playtech

Germania - Austria, meciul zilei la Campionatul European de tineret

Cea mai interesanta partida a ultimei etape din Grupa B la Campionatul European de tineret le aduce fata in fata pe Germania si Austria, doua echipe care vor trage tare pentru calificarea in semifinale.

Italienii acuza deja blatul din meciul Romania Franta: Declaratie dura data de un fotbalist in fata jurnalistilor

Romania U-21 si Franta U-21 se vor intalni, diseara ora 22. 00, TVR 1), la Cesena, iar un rezultat de egalitate va califica ambele echipe si va elimina Italia U-21 de la Euro 2019.

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Mesajul lui Gheorghe Hagi inainte de meci VIDEO

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Cu cateva ore inainte de meciul Romania-Franta de la Campionatul European de Tineret U21 din Italia, Gheorghe Hagi le-a adresat u.

Live Stream Romania Franta la Euro U21. Suntem cu un pas in semifinale. Live Video Online

Romania Franta este ultimul meci din grupa C la Euro U21. Partida se joaca luni, 24 iunie 2019, de la ora 22:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune TVR 1. Meciul poate fi urmarit si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate informatiile despre .

Ce spune presa britanica despre succesul incredibil al Romaniei de la Campionatul European U21 (FOTO)

Vineri seara, echipa nationala de tineret a Romaniei, antrenatade Mirel Radoi, a reusit o victorie fabuloasa impotriva Angliei, cu scorul de 4-2, fiind la un pas de semifinale. Reactiile partii.

LIVE Romania - Franta pentru un loc in semifinale. Penalty neacordat Romaniei!

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Romania - Franta de la Campionatul European de tineret.

Karateka de la CS Targoviste, de patru ori bronz la Campionatul European de Shito Ryu

Karateka Clubului Sportiv Targoviste au reprezentat cu fruntea sus Romania la Campionatul European de Shito Ryu pentru copii, cadeti, juniori si seniori, desfasurat la Arad, la sfarsitul saptamanii trecute.

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret. Ne calificam si daca pierdem. Cu o conditie

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret Nationala de tineret a Romaniei U21 are o sansa istorica luni seara, de a se calfiica in semifinalele competitiei din.

Germania, a doua semifinalista la Campionatul European

Dupa Spania, calificata sambata, detinatoarea trofeului Germania a devenit a doua semifinalista la Campionatul European de tineret.

Comisarul roman al Sezonului Romania-Franta: As spune ca Franta a descoperit Romania altfel

Anul trecut, in decembrie, s-a dat in Franta startul primului Sezon Romania-Franta, care s-a mutat i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )