Libnet.ro
UNICEF

11:45

Donald Trump, luat la rost de Nike si Adidas: ce ii transmit producatorii de echipamente sportive

Playtech Playtech,
Donald Trump, luat la rost de Nike si Adidas: ce ii transmit producatorii de echipamente sportive

Donald Trump, presedintele Americii, e luat la rost de marii producatori de echipamente sportive. Nike si Adidas sustin ca razboiul comercial pe care si-l doreste liderul de la Casa Alba cu China ar putea avea efecte catastrofale. Donald Trump ar putea ajunge sa constate, pe propria piele, efectele unor politici care pot produce efecte de [] . continuă pe Playtech

Donald Trump i-a cerut unui fost consilier sa nu depuna marturie in fata Congresului

Presedintele american Donald Trump i-a cerut fostului consilier Don McGahn sa nu depuna marturie, in fata Congresului, in ancheta privind ingerintele ruse in alegerile prezidentiale americane, relateaaza Mediafax, citand site-ul agentiei Reuters.

Donald Trump, despre atacul cibernetic al SUA asupra Rusiei: Serviciile secrete m-au rugat sa nu vorbesc

Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca ar fi autorizat un atac cibernetic asupra Rusiei in timpul alegerilor de anul trecut pentru congresul american. As prefera sa nu spun asta, dar puteti crede ca acest.

Conflictul dintre Washington si Teheran escaladeaza: Donald Trump ameninta sa sterga de pe harta Iranul: Daca doreste sa se lupte, va fi SFARSITUL OFICIAL al tarii

Tensiunile dintre Washington si Teheran escaladeaza intr-un ritm alert. Presedintele american Donald Trump a lansat duminica un atac fara precedent la adresa Iranului, amenintand aceasta tara cu distrugerea.

NY Times: Donald Trump si ginerele sau Jared Kushner, suspectati ca ar fi spalat bani prin Deutsche Bank

Specialisti in prevenire spalarii banilor de la Deutsche Bank au recomandat in 2016 si 2017 ca mai multe tranzactii ale unor entitati controlate de presedintele Donald Trump si ginerele sau Jared Kushner sa fie raportate ca suspecte la o agentie de combatere a delictelor federale, a relatat duminica publicatia New York Times.

Donald Trump afirma ca nu va permite Iranului sa aiba arme nucleare

Presedintele american Donald Trump a promis ca nu va permite Teheranului sa aiba arme nucleare, la cateva ore dupa ce a avertizat ca izbucnirea unui conflict ar putea insemna sfarsitul Iranului, relateaza Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

New York Times: Donald Trump ar putea gratia militari acuzati sau condamnati pentru crime de razboi

Presedintele american Donald Trump a cerut pregatirea documentatiei necesare pentru gratierea unor membri ai armatei americane acuzati sau condamnati pentru crime de razboi, potrivit New York Times, care citeaza doi oficiali anonimi din SUA, scrie Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )