Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Playtech Playtech,
Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, . continuă pe Playtech

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

Gabriela Firea, dupa vot: Tinerii nu vor cainii nimanui la Primarie

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat, duminica dimineata, ca a votat la alegerile locale 2020 cu gandul la toti copiii din Bucuresti, la toti tinerii, adultii si bunicii nostri. Dupa vot nu a scapat ocazia de a-si ataca rivalul, printr-un mesaj dur pe retelele de socializare.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei a mers la vot de la prima ora: Am votat cu gandul la toti copiii din Bucuresti (VIDEO)

Gabriela Firea, Candidatul PSD la fotoliul de primar general al Capitalei a mers la vot la prima ora a diminetii. Edilul in functie al Capitalei a votat in aceasta dimineata, fiind primul alegator la acea.

Mircea Badea a reactionat bizar dupa ce a vazut ca Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei

Realizatorul TV a fost ironic, dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mircea Badea a zis ca, odata cu schimbarea edilului de la Bucuresti, va aparea si divertismentul,.

Marcel Ciolacu: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Presedintele PSD, MarcelCiolacu,a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, sa candideze la un post de parlamentar, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Nicusor.

CIOLACU: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea sa candideze pentru o functie in Parlamentul Romaniei si sa ramana in linia intai a PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca va avea o discutie cu Gabriela Firea dupa ce incheie conferinta de presa de luni la sediul partidului, conform news. ro.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea, despre ce ar fi condus la infrangerea de la alegerile locale: Cred ca a fost un cumul de factori Am fost dezbinati si nu din vina mea

In timpul unui live sustinut pe retelele sociale, Gabriela Firea a oferit primele declaratii dupa infrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Candidatul PSD a pierdut in favoarea.

Ce a facut Dana Budeanu, duminica, in timp ce Gabriela Firea pierdea primaria Capitalei. Atacuri fara precedent

Am votat cu sete, sa scoatem caracatita din Primaria Capitalei, a spus Nicusor Dan imediat dupa ce a votat. Si asa a fost. Cea mai dura lupta purtata pentru Capitala a fost castigata de el, in detrimentul Gabrielei Firea. 47,2% 39 %, arata exit poll CURS-Avangarde. Dupa ce bucurestenii au virat la dreapta, au .

Gabriela Firea nu se da plecata: Sunt doar cifre. Declaratia o voi face maine. Candidatul dreptei a dus o campanie murdara

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea nu s-a prezentat alaturi de colegii de partid dupa afisarea rezultatelor de la alegerile locale, ci a transmis un mesaj pe Facebook in care a subliniat ca desi cifrele de la exit polluri o dau cu 8 procente in spatele lui Nicusor Dan, acestea reprezinta doar niste sondaje de opinie. De altfel, aceasta a lansat noi atacuri asupra lui Nicusor Dan pe care il acuza de campanie murdara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )