Libnet.ro
UNICEF

15:46

Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat! Trebuia sa stea in inchisoare 3 ani

Playtech Playtech,
Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat! Trebuia sa stea in inchisoare 3 ani

Situatie incredibila. Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat dupa doar opt luni de puscarie, decizia fiind luata de Tribanul Mures. Acesta trebuia sa stea in inchisoare trei ani. Liderul clanului Corduneanu din Iasi, eliberat conditionat! Desi in ianuarie 2020, primise sentinta de trei ani de inchisoare, Costel Corduneanu a fost eliberat . continuă pe Playtech

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

Avram Fitiu, candidat PMP la primaria Cluj: Nu mai putem sa traim in cel mai poluat oras din Romania (VIDEO)

Avram Fitiu, candidatul PMP la primaria Cluj, a explicat in direct pe B1 TV, in timpul emisiunii Buna Romania ce reprosuri are, la adresa contracandidatului sau, Emil Boc. Mai mult decat atat, acesta a.

Avram Fitiu, candidat PMP la primaria Cluj: Nu mai putem sa traim in cel mai poluat oras din Romania (VIDEO)

Avram Fitiu, candidatul PMP la primaria Cluj, a explicat in direct pe B1 TV, in timpul emisiunii Buna Romania ce reprosuri are, la adresa contracandidatului sau, Emil Boc. Mai mult decat atat, acesta a.

Drama unei cantarete din Romania: a fost inselata de 80 de ori si i-a murit fratele

Ghinioanele se tin lant de cantareata de muzica populara Saveta Bogdan. Nu a avut o viata deloc usoara, a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu ii face nepoti. Cantareata de muzica populara trece printr-o mare suferinta. Drama vietii ei: a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, .

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

Noua Casa 2020. Ce avans si ce dobanzi iti cer bancile din Romania

Noua Casa 2020 a luat startul pe 15 august, iar romanii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta au inceput deja sa se intereseze despre conditiile, avansurile si dobanzile cerute de bancile din Romania. Noua Casa 2020. Avans si dobanzi Cele mai importante banci din Romania ofera romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta prin .

Primul copil cu COVID-19 din Romania, internat la ATI in stare foarte grava. Ce boala asociata infectiei a dezvoltat baiatul

Inceperea scolii a inceput cu multe emotii in randul tuturor. Majoritatea doctorilor au sustinut ca cele mai predispuse persoane sa dezvolte boli grave, in urma infectarii cu COVID-19, sunt persoanele care fac parte din categoriile de risc. Cu toate acestea, nu dupa multa vreme de la intoarcerea la scoala, a fost anuntat primul caz de .

Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Vremea s-a schimbat radical in Romania, in ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au inceput sa scada. Iata unde s-a inregistrat si prima temperatura negativa. Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte Vremea a intors foaia in ultimele ore, asadar s-au inregistrat si primele temperaturi negative.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Vinul care va disparea din Romania. De ce tot mai putini fermieri il produc, de fapt, si cat e de faimos

Romania este la un pas sa isi mai piarda inca o faramana din istorie si identitate. Fermierii din tara isi striga disperarea. Tot mai putini dintre ei mai reusesc sa produca unul dintre cele mai iubite si consumate soiuri de vin romanesc. De ce este pe cale de disparitie? Vinul care o sa dispara din .

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3273 seconds )