Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

Playtech Playtech,
Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

ALDE se lauda ca pentru aceste Alegeri Locale are o echipa puternica si isi joaca sansele pe 27 septembrie. Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 contine 21 de candidati la functia de primar, cel putin. Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, zilele trecute a transmis un comunicat prin care . continuă pe Playtech

Lista candidatilor USR-PLUS la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

USR-PLUS are o lista impresionanta pentru Alegerile Locale de anul acesta. Printre ei regasim nume ce au mai incercat si la ultimele alegeri locale, dar nu au reusit. USR-PLUS la alegerile Locale 2020 LIsta candidatilor USR-PLUS pentru functiile de primar numara 40 de candidati, atat in Bucuresti, cat si in tara. Mai sunt aproape doua .

Noi masuri pentru alegerile locale 2020. Ce trebuie sa faca cetatenii la intrarea si la iesirea din sectia de vot

Autoritatile au anuntat ce reguli se iau in timpul campaniei si in ziua votului, in cazul alegerilor locale din 27 septembrie.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Sibiu: cine va fi primar

Orasul Sibiu si-a anuntat lista de candidati pentru Alegerile Locale 2020. Lista cuprinde atat candidatii la functia de primar al orasului Sibiu, cat si cei pentru Consiliile judetene si locale. Alegeri locale 2020 Sibiu Pentru functia de primar al orasului Sibiu, conform BEM Sibiu, s-au inscris 6 candidati, cat despre functiile in cadrul Consiliilor judetene .

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Brasov: foarte multi independenti

Lista candidatilor din Brasov pentru alegerile locale 2020 a fost finalizata. Conform datelor publicate de catre Biroul Electoral Central, judetul are cei mai multi candidati independenti. Alegeri locale 2020. Brasov are cei mai multi candidati independenti Judetul Brasov are cei mai multi candidati independenti la alegerile locale 2020. Mai exact, 83 de persoane s-au inscris .

Favoritii la alegerile din Bucuresti: Cotele publicate de casele de pariuri

Agentiile de pariuri au publicat cotele pentru alegerile locale 2020.

Alegeri locale 2020. Schimbare de ultim moment anuntata de Guvern pentru 27 septembrie. Toti romanii trebuie sa afle

Alegerile Locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control, in ceea ce priveste pandemia. in sedinta de guvern de astazi este anuntata si prelungirea starii de alerta cu alte 30 de zile. Alegerile locale 2020: Schimbare de ultim moment anuntata pentru 27 septembrie Candidatii sunt pregatiti pentru alegerile locale .

Situatie inedita intr-o comuna din Suceava. Alegatorii trebuie sa decida intre doi candidati cu acelati nume si acelasi prenume (VIDEO)

Au mai ramas doar 11 zile pana la alegerile locale 2020. Cu toate acestea, finalizarea listelor de candidati dadrumul dezbaterilor. in comuna Botosana din judetul Suceava, sunt doi candidati la primarie.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Timisoara: bataie mare pentru Primarie

Timisoara, orasul de pe Bega, este pregatit pentru alegerile locale de anul acesta. Daca in alti ani numarul candidatilor nu a fost unul consistent, anul acesta bate recordul. Alegeri locale 2020: Record de candidati Anul acesta, conform listelor electorale, sunt nu mai putin de 15 candidati la fotoliul de primar in orasul de pe Bega.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )