Libnet.ro
UNICEF

07:16

Se urcase in metrou pe Magistrala 2 din Bucuresti, cand a crezut ca nu vede bine. Doamne, era chiar el!. La asta sigur nu se astepta nimeni! (FOTO)

Antena3 Antena3,
Se urcase in metrou pe Magistrala 2 din Bucuresti, cand a crezut ca nu vede bine. Doamne, era chiar el!. La asta sigur nu se astepta nimeni! (FOTO)

Se urcase in metrou pe Magistrala 2 directia Pipera-Berceni si se pregatea sa se asteze pe un scaun,cand a observat ceva cu totul neasteptat. A scos imediat telefonul si a facut o poza. Nu, nu se. continuă pe Antena3

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat. A scos imediat telefonul si a facut o poza, pe care a postat-o pe o retea de socializare. in scurt timp, s-a viralizat. E o nebunie! (FOTO)

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat. Nu i-a venit sa creada, asa ca a scos telefonul si a facut imediat o poza. A postat-o pe o retea de socializare, iar in.

(P) Academia de Studii Economice din Bucuresti - Admitere 2019 la programele de studii universitare de licenta, masterat si doctorat

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania si Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, scoate la concurs.

HOROSCOP. Cum reactioneaza nativii din zodiac cand cineva le spune ca ii iubeste

Cum reactioneaza nativii din zodiac cand cineva le spune ca ii iubeste HOROSCOP BERBEC. Aww, si eu te iubesc HOROSCOP TAUR. Zameste intr-un mod foarte ciudat HOROSCOP GEMENI.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 13 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,27 mgl; pH 7,47; TURBIDITATE: 0,38. S2 - CLOR LIBER: 0,23 mgl; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 12 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,34 mgl; pH 7,46; TURBIDITATE: 0,24. S2 CLOR LIBER:0,31 mgl;.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 11 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,44 mg/l; pH 7,41; TURBIDITATE: 0,25. S2 CLOR LIBER: 0,27 mg/l; pH 7,.

Gradinita din Bucuresti unde o fetita cu tulburari de spectru autist fost inchisa intr-o clasa goala in timpul unei inspectii, amendata de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a hotarat, in sedinta de luni, sanctionarea cu amenda in cuantum de 1. 000 lei a Gradinitei nr. 42 din Capitala, unde, in februarie, inspectoratul scolar a deschis o ancheta interna dupa ce o fetita cu tulburari de spectru autist a fost inchisa intr-o clasa goala in timp ce in instiutie se afla o inspectie. Educatoarea a fost sanctionata doar cu avertisment de CNCD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )