Libnet.ro
UNICEF

11:15

5 lucruri pe care nu le stia nimeni despre Kim Jong Un. Ce a facut dictatorul nord-coreean

Playtech Playtech,
5 lucruri pe care nu le stia nimeni despre Kim Jong Un. Ce a facut dictatorul nord-coreean

S-au aflat cinci lucruri noi despre Kim Jon-un, lucruri pe care nu le stia nimeni in afara de apropiatii lui. Liderul nord-coreean si-a inlocuit tatal la carma tarii in anul 2011. 5 lucruri care nu s-au stiut pana acum despre Kim Jong Un. Ce a facut mai facut dictatorul nord-coreean in luna aprilie a acestui . continuă pe Playtech

Ce porecle a avut Irina Rimes. Nimeni nu stia asta despre ea. Multi oameni s-ar rusina sa se afle

Desi se afla in mijlocul multimii, multi nu cunosc amanunte despre ea, cum ar fi cum i-a fost copilaria sau cum era alintata. Poreclele Irinei Rimes sunt fabuloase. Irina Rimes, despre copilarie. Ce porecle avea cantareata Un drum la Bucuresti i-a trebuit ca sa ajunga celebra. Venita din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit rapid .

Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong-un a preluat mai multe responsabilitati

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a delegat mai multe responsabilitati aghiotantilor sai, printre care se numara si sora sa, Kim Yo-jong, scrie BBC citand serviciul de informatii al Coreei de Sud.

Serviciul sud-coreean de informatii: Kim Jong-un si-a transferat o parte din atributii. Ce rol are sora sa mai mica

Serviciile sud-coreene de informatii considera ca sora lui Kim Jong-un este numarul doi de facto al regimului de la Phenian, desi dictatorul nord-coreean inca nu si-a ales succesorul.

Anuntul oficial despre finalul pandemiei, facut de OMS. Cand se va termina si care e conditia

Directorul Orgaizatiei Mondiale Sanatatii OMS),Tedros AdhanomGhebreyesus, a vorbit despre durata crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, dar a recunoscut ca totul depinde de.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )