Libnet.ro
UNICEF

18:15

Metroul din Drumul Taberei, un real pericol pentru calatori. Anuntul facut cu putin timp in urma: Va fi inchis dupa alegeri

Playtech Playtech,
Metroul din Drumul Taberei, un real pericol pentru calatori. Anuntul facut cu putin timp in urma: Va fi inchis dupa alegeri

Vesti triste pentru milioane de bucuresteni care s-au bucurat cu ocazia deschiderii metroului din Drumul Taberei. Din pacate, se pare ca fericirea nu dureaza foarte mult timp, caci recent, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a facut un anunt ingrijorator. Lucrarile pentru Magistrala M5 vor continua Politicianul a facut afirmatii ingrijoratoare vizavi de siguranta cetatenilor care . continuă pe Playtech

Radu Banciu a circulat cu metroul din Drumul Taberei: Cand am ajuns sus, ca in Alice in Tara minunilor, se deschidea o alta lume. Ziceai ca esti intr-un mall (VIDEO)

Radu Banciu a relatat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, experienta pe care avut-o circuland cu metroul din Drumul Taberei. Magistrala 5, singura construita in Romania dupa 1989, a fost.

Tariceanu: Metroul spre Drumul Taberei va fi inchis dupa alegeri! Sunt in pericol cetatenii!

Calin Popescu-Tariceanu vine cu vesti extrem de proaste pentru locuitorii din Drumul Taberei care s-au bucurat de deschiderea noii linii de metrou: Magistrala M5 s-ar putea inchide dupa alegerile locale, pentru noi lucrari, spune liderul ALDE.

Ponta, umilinta la adresa lui Iohannis dupa inaugurarea metroului Drumul Taberei. A zis-o fara pic de rusine!

Victor Ponta, presedintele PRO Romania, umilinta maxima la adresa presedintelui Klaus Iohannis dupa inaugrurarea metroului Drumul Taberei. Victor Ponta a declarat la Oradea, la intalnirea cu candidatii bihoreni, ca ar vrea ca si presedintele Klaus Iohannis sa inceapa un proiect major ca sa aiba si el ce inaugura dupa alegerile din 2024. Presedintele Klaus Iohannis, .

Ciprian Ciucu, candidatul dreptei la Primaria Sectorului 6: Voi extinde Parcul Drumul Taberei cu inca 45% din actuala suprafata

Ciprian Ciucu, candidatul dreptei la Primaria Sectorului 6, promite ca va amenaja 3 parcuri noi daca va fi ales primar. Primul reprezinta extinderea Parcului Drumul Taberei pe terenul unde iarna se amenaja patinoarul, langa biserica. Al doilea parc propus este pe strada Liniei, al treilea in locul fostelor sere din Prelungirea Ghencea. Ciprian Ciucu promite ca va amenaja si promenada cu insula de la Lacul Morii.

Cat costa un apartament in Drumul Taberei, cartier adus in prim-plan de inaugurarea noii magistrale de metrou?

Inaugurarea magistralei de metrou Raul Doamnei-Eroilor aduce in prim-plan cartierul Drumul Taberei din sud-vestul Capitalei.

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul Programului national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), conform Agerpres.

Pricopie: Din martie, sumele alocate universitatilor pentru masuri anti-COVID - aproximativ 25 de leipersoana

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a afirmat ca, din luna martie si pana in prezent, sumele alocate de Guvern universitatilor pentru masuri anti-COVID se ridica la aproximativ 25 de lei de persoana, insa cheltuielile efectuate in acest scop sunt mult mai mari, scrie Agerpres. Am inteles ca Guvernul Orban va lansa o schema de decontare in valoare de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti pentru universitati. Este foarte bine si astept mai multe detalii legate de aceasta initiativa, mai ales ca noul an universitar incepe in 10 zile. Pe de alta parte, insa, pana o sa vina acesti bani, cred ca este corect sa aducem aminte Guvernului Orban ca, din martie si pana azi, sumele alocate universitatilor pentru masuri anti-COVID-19 se ridica la aproximativ 25 de lei de persoana studenti, profesori, personal didactic auxiliar, personal nedidactic), a adaugat Pricopie, duminica pe Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )