Libnet.ro
UNICEF

11:45

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor. De o astfel de masura, daca ea va fi luata, va fi afectat inclusiv procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care s-a spus ca ar incasa o pensie de cateva zeci de mii de lei. Rares Bogdan, cel care a deschis [] . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, anunt de ultima ora dupa ce a aflat rezultatele alegerilor europarlamentare

Fostul jurnalist Rares Bogdan a savurat din plin victoria PNL in alegerile europarlamentare. Bogdan, cap-de lista al PNL, a plecat dimineata de la sediul PNL, dupa ce rezultatele erau clare. Am.

ULTIMA ORA! Prognoza METEO pentru vineri, ziua sosirii Papei Francisc in Romania. Zecile de mii de pelerini care il vor astepta pe Suveranul Pontif sa fie pregatiti de FURTUNI PUTERNICE

Mai sunt doar trei zile pana la vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Meteorologii nu au insa vesti bune pentru pelerinii care doresc sa-l intalneasca pe Suveranul Pontif. Vineri, Papa Francisc va.

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. Ce gest a facut

Votul la europarlamentare s-a incheiat, la ora 21:00. Romanii s-au mobilizat cum nu au mai facut-o niciodata pana acum la alegerile pentru Parlamentul European. Rares Bogdan, care a deschis lista PNL la aceste alegeri, a oferit prima reacatie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. PNL a obtinut 25,8% din voturi, la egalitate cu PSD.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rares Bogdan: PNL este pregatit sa guverneze intreaga Romanie

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila, pentru modul incalificabil in care a organizat.

RARES BOGDAN: PNL cere demisia lui Teodor Melescanu

Eurodeputatul ales din partea PNL Rares Bogdan spune ca PNL cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ca miercuri dimineata va depune plangere penala pe numele acestuia pentru modul in care a fost organizat scrutinul in diaspora.

Rares Bogdan (PNL): Am votat pentru o Romanie europeana, care nu e dominata de infractori, de hotie si de coruptie (VIDEO)

Am votat pentru o Romanie europeana, pentru o Romanie care nu e dominata de infractori, care nu e dominata de hotie, de coruptie, a declarat Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, dupa ce si-a.

Rares Bogdan: PNL va initia o motiune de cenzura ca sa indeparteze aceasta calamitate de la guvernare (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc pe lista cu care PNL a castigat alegerile europarlamentare, a anuntat initierea unei motiune de cenzura pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dancila. Am avut o discutie cu .

Rares Bogdan (PNL): Vom cere alegeri anticipate de urgenta. Teodor Melescanu si Carmen Dan sa isi inainteze demisiile

PNL va cere de urgenta organizarea de alegeri anticipate, a anuntat duminica seara Rares Bogdan. dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Candidatul care a deschis lista PNL.

Rares Bogdan: Astazi Romania a dovedit ca este europeana. in momente de cumpana, acestei tari ii pasa(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care a deschis lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat duminica seara dupa anuntarea primelor rezultate ale scrutinului pentru Parlmentul European, ca Romania a dovedit.

Rares Bogdan: Niciun alt lider politic nu a dus Romania la exasperare cum a dus-o Liviu Dragnea

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan a vorbit la Adevarul Live despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, punctand ca presedintele PSD a dus Romania la exasperare. Acesta a vorbit si despre rezultatul europarlamentarelor, afirmand ca populistii au primit o lectie usturatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )