Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, atac jignitor la Valer Dorneanu, presedinte CCR: Carpa de sters pantofii a lui Liviu Dragnea!

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, atac jignitor la Valer Dorneanu, presedinte CCR: Carpa de sters pantofii a lui Liviu Dragnea!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a initiat un atac jignitor la adresa lui Valer Dorneanu, presedinte CCR, numindu-l carpa de sters pantofii a fostului lider PSD. Furtuna a pornit dupa ce liderul Curtii, pe langa alti judecatori, a votat in favoarea schimbarii stabilite miercuri, cea care declara nelegala constituirea completurilor de trei judecatori de la Curtea . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, despre politica agricola: Emmanuel Macron reuseste sa intoarca Europa cu susul in jos cu ajutorul lui Dacian Ciolos si a celor din USR PLUS

Europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit, intr-un interviu prezentat la Sinteza Zilei, care va fi integrat difuzat, sambata, la Be EU, emisiunea realizata de Sabina Iosub. Rares Bogdan a subliniat aspecte.

Urcusul si decaderea unui STAR politic: RARES BOGDAN

Fire vulcanica, increzator in fortele proprii ale Padurii nu se pun), Rares Bogdan isi consuma la r.

Rares Bogdan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Care e relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis

Europarlamentarul Rares Bogan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Acum, intrebarea de pe buzele tuturor este: care e, totusi, relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis?. Europarlamentarul Rares Bogdan a rabufnit la adresa jurnalistului Ion Cristoiu Politicianul a scris, pe pagina sa de Facebook, ca nu s-a certat cu Klaus Iohannis, ci dimpotriva, se inteleg .

Rares Bogdan, dupa perchezitiile de la TAROM: Exemplul absolut despre cum sa faci zob o companie ultraprofitabila printr-un management dezastruos succesiv

Rares Bogdan reactioneaza in urma perchezitiilor DIICOT de la sediul Tarom. intr-o postare pe Facebook viitorul europarlamentar PNL a sustinut ca managementul dezastruos a adus compania in situatia.

Ludovic Orban face scut uman impotriva lui Rares Bogdan

Ludovic Orban isi face scut uman impotriva lui Rares Bogdan. Presedintele PNL vrea sa inlocuiasca toti liderii din Bucuresti, dupa ce a schimbat conducerea filialei centrale din Capitala. Temerea.

Rares Bogdan (PNL): Valer Dorneanu e carpa de sters pantofii a lui Liviu Dragnea. Decizia CCR arunca Romania cu 20 de ani in urma (VIDEO)

Decizia Curtii Constitutionale de a declara nelegala constituirea completurilor de trei judecatori de la Curtea Suprema nu e doar o obraznicie, ci un atac direct la ce inseamna stat de drept in Romania, a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )