Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce o refuza Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reactia fostului lider PSD

Playtech Playtech,
De ce o refuza Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reactia fostului lider PSD

Victor Ponta a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Liderul Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care explica de ce nu accepta sa revina in partidul pe care l-a condus intre februarie 2010 si iulie 2015. Victor Ponta o refuza pe Gabriela Firea Ah [] . continuă pe Playtech

Victor Ponta, dupa ce Firea i-a rechemat in PSD pe social-democratii trecuti la Pro Romania: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii

Victor Ponta a reactionat rapid dupa ce Gabriela Firea i-a rechemat in partid pe fostii sai colegi din PSD care au trecut la Pro Romania, mesajul lui Ponta fiind: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii. El mai spune ca, vazand ceea ce fac acum unii lideri PSD, revede scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989.

Victor Ponta refuza oferta Gabrielei Firea pentru revenirea in PSD. Nu ne facem frati cu hoti si incompetenti pentru un pic de ciolan

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Fostul premier a punctat faptul ca nu vin pentru un pic de ciolan.

Gabriela Firea, invitatie catre fostii membri PSD care au trecut la Ponta: Daca nu se intorc, sa se stabileasca o alianta PSD-Pro Romania

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat marti o invitatie catre fostii membri ai PSD care au trecut la Pro Romania de a reveni in PSD, ea sustinand ca daca acestia nu se intoarce, ar vedea firesc ca PSD sa stabileasca o alianta cu partidul lui Victor Ponta. Printre ei se afla Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, exclusi din PSD in 2018 dupa ce au semnat o scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

Gabriela Firea il vrea pe Ponta inapoi in PSD: Sa se stabileasca o alianta intre PSD si Pro Romania

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a facut o invitatie celor plecati din PSD in ultimii ani sa se intoarca in formatiune, printre cei mentionati fiind si Victor Ponta.

Victor Ponta raspunde apelului lui Firea de revenire in PSD: Chiar NU suntem de vanzare ca altii!

Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, a respins dur invitatia facuta de Gabriela Firea catre Adrian Tutuianu, Marian Neacsu sau Ion Mocioalca de a reveni in PSD odata cu condamnarea lui Liviu Dragnea, din.

Gabriela Firea refuza propunerea lui Dragnea de a candida la prezidentiale: Am fost transformata in sac de box / Prognoza: Este pericolul ca stanga romaneasca sa dispara ca PNT-CD

Gabriela Firea s-a declarat surprinsa, intr-o postare pe Facebook, de declaratia lui Liviu Dragnea, care a spus ca analiza privind candidatul PSD la prezidentiale ar trebui facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu, dar nu vrea sa candideze la presedintie. Aceasta a mai scris ca exista pericolul ca stanga romaneasca sa dispara asa cum, acum aprope 20 de ani, a disparut un partid istoric - PNT-CD, subliniind PSD trebuie sa recapete increderea romanilor. Sa se reorganizeze, sa se relanseze si abia apoi sa-si voteze candidatul pentru alegerile Prezidentiale, a mai scris Firea, care spune ca nu a fost surprinsa de procentele de la exit-poll. Este o consecinta a deciziilor si comportamentului din ultimii doi ani, cel putin, a mai scris primarul general al Capitalei.

Victor Ponta, raspuns la invitatia Gabrielei Firea ca fostii pesedisti sa revina in PSD: Nu! Eu am fost intre acesti indivizi si am facut aproape tot ce faceau si ei!

Victor Ponta ii raspunde Gabrielei Firea, cea care i-a invitat pe fostii pesedisti plecati la Pro Romania sa se intoarca in randul social-democratilor. Ah - nici nu va inchipiuiti ce bine ne simtim cand.

GABRIELA FIREA: Doresc sa schimb in bine fata Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti, ca o intereseaza strict problema bucurestenilor, adaugand ca este cu adevarat o persoana care doreste sa schimbe in bine fata Capitalei, chiar daca i se pun atat de multe bete in roate.

Dupa ce se impacase cu Dragnea acum cateva zile, Gabriela Firea schimba tabara: il voi sustine pe Paul Stanescu pentru functia de presedinte interimar / Despre condamnarea liderului PSD: Oricat ai patimit din cauza lui, nu poti sa te bucuri(VIDEO)

Daca acum cateva zile, gabriela Firea anunta ca este iar in relatii bune cu Liviu Dragnea, duupa pierderea alegerilor de catre PSD si, mai ales, dupa condamnarea liderului PSD, primarul general schimba iar.

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DIN PSD: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca PSD are nevoie de o schimbare nu doar de persoane, ci si in privinta modului de a face politica, apreciind ca partidul risca sa piarda si mai mult daca se va baza in continuare pe un grup restrans de persoane si nu pe o larga consultare in formatiunea politica si in societate.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )