Libnet.ro
UNICEF

18:00

Veste excelenta pentru milioane de cetateni care locuiesc la bloc. Ce ajutor vor primi de la stat

Playtech Playtech,
Veste excelenta pentru milioane de cetateni care locuiesc la bloc. Ce ajutor vor primi de la stat

In fiecare iarna, milioane de cetateni sufera din cauza temperaturilor scazute din apartamente, ca urmare a vesnicelor probleme aparute la sistemul de termoficare din Bucuresti. Pentru ca acest an este anul schimbarilor, liderul ALDE, candidat la Primaria Capitalei, le promite bucurestenilor centrale termice de bloc sau de apartament. Ajutor de la primarie pentru milioane de . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

Casa de Pensii se schimba total pentru milioane de pensionari. Orban anunta ce se va intampla cu institutia

Anunt important facut de premierul Ludovic Orban! Casa de Pensii se schimba total. Cum vor fi afectati pensionarii din Romania?! Orban: Casa de Pensii se schimba total Prezent la un miting electoral de sustinere a candidatilor Aliantei PNL USR PLUS la alegerile locale in Onesti, Ludovic Orban a declarat ca isi doreste ca, in maximum .

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Tara care scoate iar armata pe strazi. Milioane de romani locuiesc aici. Ce se intampla

O tara in care locuiesc milioane de romani scoate din nou armata pe strazi, din cauza cresterii numarului de cazuri de coronavirus. Este vorba despre Spania, iar Guvernul regional de la Madrid a cerut, luni, 21 septembrie, ajutorul Armatei in lupta cu pandemia in capitala spaniola. Astfel, in Madrid, autoritatile locale au ordonat o carantina .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Se intampla de la 1 ianuarie 2020 cu caldura

Ajutorul pentru incalzirea locuintei devine o amintire frumoasa dupa iarna 2020-2021. Astfel, incepand cu aceasta data, ajutorul pentru incalzire va fi inlocuit cu venitul minim de incluziune. Potrivit noilor prevederi legale, suplimentul financiar va trebui solicitat primariei, pentru ca el nu se va mai acorda automat. Vesti proaste pentru o mare parte dintre romani. Ce .

Veste buna pentru locuitorii sectorului 2 al Capitalei! Anuntul facut de Neculai Ontanu

Locuitorii sectorului 2 al Capitalei vor putea cumpara din piete cele mai proaspete, naturale, si totodata si cele mai ieftine produse agro-alimentare. Asta promite candidatul PPU SL pentru primarie, Neculai Ontanu,cel care este gata sa implementeze programul piete Eco si ieftine, daca va fi reales primar al sectorului 2. Fostul edil sustine ca speculantii din piete vor disparea si in locul lor, taranii si fermierii isi vor putea vinde produsele romanesti.

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis un parc cu dotari moderne pentru vizitatorii de toate varstele

Inca un parc a fost deschis in sectorul 6 al Capitalei, Dupa ample lucrari de modernizare, noul spatiu pentru recreere include multiple dotari moderne pentru vizitatorii de toate varstele. Odata cu lucrarile de modernizare, dupa ce constructiile ilegale au fost demolate, suprafata parcului a crescut cu aproximativ 40%. Investitia a fost finantata integral de Primaria Sectorului 6.

Conditiile de concurs pentru cadrele didactice care vor sa ocupe un post din cele 500 vacantate in acest an scolar

Concursul pentru angajarea cadrelor didactice pe cele 500 de posturi care vor fi vacantate in acest an scolar va consta intr-o proba scrisa pe care dascalii le vor sustine la scoala respectiva, cu subiecte elaborate tot de reprezentantii unitatilor de invatamant.

VIDEO 380 de balene au murit in cea mai grava esuare in masa din istoria Australiei. Eforturile de salvare continua pentru cele 30 care mai sunt in viata

Aproximativ 380 de balene pilot au fost declarate decedate, miercuri, pe coasta de est a Tasmaniei, echipele de la fata locului incercand sa salveze alte 30 care mai sunt inca in viata, scrie Guardian.

Mircea Cosea: Cresterile de pensii si salarii se pot face, dar cu sacrificii enorm de mari. Va fi foarte rau pentru nepotii nostri, care vor trebui sa ramburseze creditele (VIDEO)

Profesorul Mircea Cosea a declarat luni, pentru B1 TV, ca Romania nu-si permite acum o crestere a pensiilor si salariilor, data fiind situatia economica de la acest moment si perspectiva in anii urmatori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )