Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] . continuă pe Playtech

Noii ministri au depus juramantul la Palatul Cotroceni

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Gabriela Firea si cu primarii de sectoare la Palatul Victoria: Discutiile, in contextul falimentului nedeclarat al Capitalei

Premierul Viorica Dancila a convocat marti, la sediul Guvernului, o intalnire de lucru cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Ex.

De ce facea Viorica Dancila gafa dupa gafa. Chiar ea a recunoscut de ce se incurca mereu

Viorica Dancila a marturisit la o emisiune TV de ce a facut atat de multe gafe verbale in timpul discursurilor politice si al conferintelor de presa. Cumva, pare ca nu a fost vina ei, mai ales ca explicatia oferita de dumneaei este destul de plauzibila. Viorica Dancila s-a inscris deja cu brio pe lista celor [] .

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest.

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

VIORICA DANCILA: Avem oameni de valoare in PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost o dezbatere constructiva.

VIORICA DANCILA: Vom depune amendamente la pactul propus de presedinte

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune amendamente la pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila: Am regretat ca nu am luat atitudine atunci cand trebuia sa o fac

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara intr-un interviu la TVR 1 ca s-a schimbat odata cu preluarea sefiei interimare a PSD deoarece am inceput sa fiu eu, explicand, fara sa dea nume, ca erau anumite directii din partid pe care trebuia sa le urmeze. intrebata daca regreta ca a acceptat sa fie premier, Dancila a raspuns afirmativ, motivand ca am regretat ca nu am luat atitudine atunci cand trebuia sa o fac.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )