Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vladimir Putin anunta PRIMUL RAZBOI tehnologic al erei digitale

B1 B1,
Vladimir Putin anunta PRIMUL RAZBOI tehnologic al erei digitale

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat vineri la Forumul Economic International de la Sankt Petersburg ca ne apropiem cu pasi repezi de un razboi tehnologic de amploare, anunta CNBC. Liderul rus. continuă pe B1

VLADIMIR PUTIN: Rusia nu sustine o interventie militara in Venezuela

Aliatii SUA nu sustin o interventie militara in Venezuela, in timp ce Rusia considera o asemenea interventie inadmisibila, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, in timpul intalnirii cu directorii agentiilor internationale de presa, organizata de TASS in marja Forumului Economic de la Sankt Petersburg.

VLADIMIR PUTIN: Rusia, pregatita sa opreasca Tratatul START cu SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a amenintat, astazi, ca va lasa sa expire, in 2021, importantul Tratat pentru control asupra armelor nucleare START incheiat cu SUA, in cazul in care acestea nu se vor arata doritoare sa-l prelungeasca, informeaza AFP si TASS.

Vladimir Putin si Xi Jinping critica, din Sankt Petersburg, dominatia americana

Presedintii rus Vladimir Putin si chinez Xi Jinping au afisat vineri un front comun pentru a critica dominatia economica americana, la principala reuniune de afaceri din Rusia, scrie AFP.

Cum va arata Rusia dupa Vladimir Putin

De la anexarea Crimeei, din 2014, Rusia lui Vladimir Putin a reprezentat, cel putin in exterior, unul dintre cele mai stabile si previzibile regimuri din lume un guvern autoritar sprijinit de o combinatie de represiune si consimtamant in plan domestic.

IN 4 IULIE: Vladimir Putin, primit de Papa Francisc in audienta

Papa Francisc urmeaza sa-l primeasca la 4 iulie, la Vatican, pe presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat joi Vaticanul intr-un scurt comunicat, relateaza AFP.

inca un Tratat bilateral SUA-Rusia este pe cale sa devina istorie: Vladimir Putin ameninta ca va lasa acordul START sa expire - intelegerea prevede reducerea armelor nucleare strategice

Presedintele rus Vladimir Putin a amenintat, joi, ca va lasa Tratatul pentru Reducerea Armelor Nucleare Strategice START) sa expire in anul 2021, in cazul in care americanii nu vor arata ca doresc sa-l.

Papa Francisc il va primi la Vatican pe Vladimir Putin / Este prima intalnire dupa semnarea aliantei dintre ortodocsii rusi si catolici in fata islamismului din Orientul Mijlociu

Papa Francisc il va primi in 4 iulie la Vatican pe presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat joi Sfantul Scaun, potrivit AFP. Va fi a doua intalnire a Suveranului Pontif si a liderului de la Kremlin si prima dupa intalnirea istorica dintre Patriarhul Kirill si Papa Francisc.

Papa Francis il va primi la Vatican pe Vladimir Putin. Cand va avea loc intalnirea

Papa Francisc il va primi la Vatican, pe 4 iulie, pe presedintele rus Vladimir Putin, potrivit unui comunicat al Sfantului Scaun, transmis de AFP. Pot confirma ca Sfantul Parinte il va primi in audienta.

Igor Dodon, o noua vizita in Federatia Rusa la invitatia lui Vladimir Putin

La invitatia presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Igor Dodon a plecat miercuri, 5 iunie, intr-o vizita de lucru la Sankt Petersburg, unde va participa la cea de-a XXIII-a editie a Forumului Economic International, in cadrul caruia va tine un discurs.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )