Libnet.ro
UNICEF

22:00

Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Playtech Playtech,
Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Incepand din data de 1 martie, cel mai mic salariu oferit angajatilor retailerului german Lidl a crescut de la suma de 2. 100 de lei in mana, la 2. 500 de lei. Dar, care sunt cele mai mari venituri pe care le ofera compania si cui? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in paragrafele urmatoare. Al doilea cel . continuă pe Playtech

Rezultate trimestriale SUA: Amazon, cel mai mare castigator al pandemiei Facebook, crestere peste asteptari Alphabet (Google), pierde din venituri

O cifra de afaceri mai mare cu 40% pana la aproape 89 de miliarde de dolari si un profit net care se dubleaza la 5,2 miliarde: Amazon pare a fi cel mai mare castigator al pandemiei pentru al doilea trimestru al anului 2020, potrivit AFP. Facebook a raportat ca veniturile sale au crescut cu 11% in trimestrul doi, la 18,7 miliarde de dolari. Alphabet Google) isi vede profitul si veniturile in scadere, dar merge mai bine decat se astepta.

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei, iar actiunile retailerului au crescut cu 40% in 2020, pe masura ce Jeff Bezos se pregateste sa devina primul om cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Mediafax.

Coronavirus. Mexicul a devenit a treia tara cu cel mai mare numar de decese

Mexicul a devenit joi a treia tara cu cel mai mare numar de decese provocate de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, in fata Regatului Unit al Marii Britanii, potrivit unui bilant stabilit de France Presse pe baza.

Cel mai mare numar de cazuri noi de COVID-19 raportate in Bucuresti de la debutul pandemiei Cluj, singurul judet fara noi imbolnaviri

Capitala inregistreaza joi cel mai mare numar de cazuri noi de coronavirus - 223 -, de la debutul pandemiei. intr-un singur judet, Cluj, nu au fost raportate noi imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

China raporteaza cel mai mare numar de cazuri de coronavirus din ultimele trei luni si jumatate

Autoritatile sanitare au raportat miercuri 101 cazuri noi de coronavirus in China continentala, cel mai ridicat bilant din ultimele trei luni si jumatate, transmite Reuters.

Primaria Craiova, somata sa dea jos placuta cu numele Olgutei Vasilescu de la intrarea in cel mai mare parc din oras. Fusese amplasata deasupra lui Nicolae Romanescu, intemeietorul parcului

Primaria Craiova a fost somata sa dea jos placuta inscriptionata cu numele Olgutei Vasilescu, pe care o amplasase recent la una dintre intrarile in Parcul Nicolae Romanescu chiar deasupra celei ce.

Placuta cu numele Olgutei Vasilescu, amplasata la intrarea in cel mai mare parc din Craiova, deasupra numelui intemeietorului parcului Primaria, somata sa dea placuta jos

Primaria Craiova a fost somata de Directia Judeteana pentru Cultura sa dea jos o placuta cu numele edililor PSD care a fost amplasata recent la intrarea secundara a Parcului Nicolae Romanescu, unde au fost facute lucrari de reparatii. Municipalitatea a trecut in prim-plan numele fostului primar Lia Olguta Vasilescu 2012-2017), deasupra lui Nicolae Romanescu 1899-1899), intemeietorul parcului, si pe al actualului edil PSD, Mihail Genoiu 2017-. ), deasupra lui Ulysse Boldescu 1890-1894).

Noi reguli de protectie, in cel mai mare oras turistic de la noi. Ce se intampla de sambata, 1 august

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise, din 1 august, si la Sinaia, se arata pe pagina de Facebook a Primariei acestui oras. Regula nu se va aplica insa copiilor mai mici de cinci ani.

Un cunoscut brand de moda deschide in Colosseum Mall cel mai mare magazin din Romania

Sinsay, brandul grupului polonez LPP, se alatura Colosseum Mall pentru a deschide un magazin emblematic in Bucuresti. Cu o suprafata de 2000 mp, magazinul din cadrul Colosseum Mall va fi cel mai mare magazin Sinsay al grupului LPP in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )