Libnet.ro
UNICEF

23:45

Se intampla la Lidl. Anuntul momentului care vizeaza toti clientii

Playtech Playtech,
Se intampla la Lidl. Anuntul momentului care vizeaza toti clientii

Lidl pregateste inca o surpriza pentru miile de clienti din Romania. Daca ti-a placut saptamana americana pe care lantul de magazine a avut-o in iulie, cea de acum sigur va fi si mai. continuă pe Playtech

Anuntul ANAF care vizeaza mii de romani. Se aplica de la 26 octombrie

Mirela Calugarenu, presedintele ANAF, a declarat ca mecanismul pentru poprire electronica este finalizat, iar din 26 ocombrie, acesta va deveni functional, noteaza Profit. ro. Anuntul ANAF care vizeaza mii de romani Astfel, ANAF are pregatit tot mecanismul pentru poprirea electronica a conturilor, astfel incat operatiunea sa se desfasoare rapid si cu cat mai putine inconveniente pentru .

Anuntul anului pentru toti clientii Dacia. Ce se intampla cu modelul Logan in 2020

Dacia se pregateste sa schimbe complet gama de masini, urmand sa lansese pe rand, in aceasta toamna si anul viitor, noile modele, dupa un program decalat partial, fata de planurile initiale. Odata cu restructurarea Renault, au aparut o serie de schimbari surprinzatoare de strategie ale producatorului auto, despre care va vom vorbi in continuare. Modelul .

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Toti clientii Vodafone trebuie sa afle asta acum. Se intampla pana la finalul lunii iulie 2021

Noi modificari in privinta retelei Vodafone din Europa. Ce se intampla si ce trebuie sa stie clientii? Totul se va intampla pana la finele lui iulie 2021. Noi modificari in dreptul retelei Vodafone Reteaua Vodafone din Europa urmeaza sa fie alimentata 100% cu energie din surse regenerabile pana la mijlocul verii lui 2021, arata grupul .

Toti clientii care au card bancar la aceasta banca sunt vizati. Se intampla in aceasta noapte

Banca Comerciala Romana BCR) si-a informat clientii ca va opri sistemul de carduri, precizand ca autentificarea la ghiseele automate se va putea face cu un cod de bare. Tot ce trebuie sa stiti, in continuare. BCR opreste sistemul de carduri Banca Comerciala Romana BCR) va opri sistemul de carduri, in noaptea de vineri spre sambata .

Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie

Ministrul Sanatatii, a facut cel mai asteptat anunt. Acesta a pregatit o evaluare si o propunere pentru prim-ministru si pentru presedinte. Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie intrebat daca vor fi impuse noi restrictii, Nelu Tataru a declarat marti ca de la 15 iulie nu vor .

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

Mirela Vaida, anuntul momentului despre Vulpita si Viorel! Se incheie aici sase luni

Timp de sase luni Vulpita si Viorel au fost pe micile ecrane. in aceasta seara, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a facut anuntul serii. Mirela Vaida, anuntul momentului despre Vulpita si Viorel! Se incheie aici sase luni in luna ianuarie au ajuns la Acces Direct Vulpita si Viorel. Cazul celor doi parea sa fie .

Epidemiologul Molnar Geza, anuntul care sperie toti romanii. Asimptomaticii, un pericol pentru toata lumea: incepem sa ajungem la varf

Medicul epidemiolog Geza Molnar vine cu vesti bune si mai putin bune pentru romani. Acesta a dezvaluit in ce perioada vom asista la o scadere a numarului de cazuri, dar si o revenire a acestora in sezonul rece, cel al gripelor si al virozelor. Cand va scadea numarul de imbolnaviri in Romania Reputatul medic afirma .

Se maresc alocatiile elevilor, chiar inainte de 1 august. Vestea care vizeaza milioane de copii

La inceputul acestui an Guvernul anunta marirea alocatiilor, mai exact de la 1 ianuarie 2020 printr-un proiect de lege ambitios. Initiatorula cestui priiect delege era Robert Sighiartau, deputat PNL. Se maresc alocatiile elevilor, chiar inainte de 1 august Daca legea va fi validata de Curtea Constitutionala, atunci de la 1 august elevii vor avea alocatiile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )