Libnet.ro
UNICEF

17:30

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Playtech Playtech,
LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in . continuă pe Playtech

Slovenia impune carantina de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat, vineri, impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania si alte patru tari, ca masura de prevenire a raspandirii nouluicoronavirus, transmite.

Slovenia impune carantina pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania, Bulgaria, India, Bahamas si cinci regiuni ale Spaniei, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus, conform G4media.

Kaufland are un anunt important pentru toti romanii care-i calca pragul

Kaufland Romania este unul dintre cele mai cautate supermarketuri. Retailerul german si-a obsnuit clientii sa ofere, zilnic sau saptamanal, reduceri la cat mai multe produse. Kaufland a publicat.

Comisia Europeana aproba o noua denumire protejata pentru un vin din Romania

Comisia Europeana a aprobat astazi cererea pentru includerea vinului Adamclisi din Romania in Registrul european al produselor cu denumire de origine protejata DOP).

Pericol iminent pentru recolta italiana, dupa introducerea carantinei pentru muncitorii veniti din Romania si Bulgaria. Scrisoare deschisa catre guvernul de la Roma

Lumea vinului din Italia vede la orizont cel mai important moment al procesului de productie, dar este tot mai tematoare ca ar putea pierde cel putin 100 de mii de muncitori romani, care vin anual la munca in.

Toti clientii LIDL trebuie sa afle asta acum. Este gratuit pentru toata lumea

Anunt pentru clientii Lidl! Acestia vor beneficia de un lucru. Despre ce este vorba si ce le pune la dispozitie cunoscutul supermarket? Anunt pentru clientii Lidl! E gratis pentru toata lumea LIDL vine cu oferte impresionante si avantajoase pentru clientii sai saptamana de saptamana, iar acum a facut un anunt important pentru cei care le .

Orange, decizie radicala in 2020. Zeci de mii de clienti din Romania sunt vizati

Schimbare imporanta pentru clientii Orange! Compania de telefonie mobila a trimis notificari catre toti clientii prin care ii informeaza ca se va renunta la factura traditionala, pe hartie, fiind adoptat un format electronic. Asada, toti clientii Orange vor primi e-mail cu cat au de plata in fiecare luna. Orange Romania renunta la facturile din hartie .

Pericol pentru toti cei cu centrale de apartament electrice. Asa pot ramane fara bani

Tentativa de frauda la adresa clientilor Electrica! Compania Electrica Furnizare anunta existenta unei tentative de phishing prin intermediul careia clientii sunt notificati cu privire la emiterea unor facturi si indemnati sa faca plata acestora prin accesarea unui link reprezentand un numar de cont. Clientii sunt sfatuiti sa nu introduca date cu caracter personal sau sa .

Alocatii 2020. Anuntul asteptat de copiii din Romania: de cand vor fi dublate alocatiile

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt mult asteptat de romani. El a oferit informatii despre momentul in care copiii vor beneficia de alocatiile duble si in ce context. Florin Citu, anunt de interes public Marea dublare a alocatiilor inseamna, potrivit ultimului anunt al ministrului Finantelor, Florin Citu, doar 22,5 lei in plus pentru .

O echipa de fotbal din Romania imbolnavita, dar vindecata peste noapte. Miracolul testelor in care toti bolnavii erau, de fapt, sanatosi

Au aparut tot mai multe cazuri de bolnavi, care au iesit pozitivi la testarea pentru COVID-19, dar care s-au vindecat peste noapte, mai exact peste cateva ore, cand au fost retestati. Problema a fost recunoscuta chiar si de medicul Virgil Musta. Care este echipa a carei jucatori au scapat de noul virus cat ai zice .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )