Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidl isi schimba programul din 30 martie: intre ce ore iti poti face cumparaturile

Playtech Playtech,
Lidl isi schimba programul din 30 martie: intre ce ore iti poti face cumparaturile

Lidl a anuntat ca, in aceasta perioada, magazinele sale trec pe un program special de functionare. Totodata, e bine de stiut ca persoanele in varsta au prioritate intre 11 si 13, in. continuă pe Playtech

Lidl schimba programul de functionare

Lidl a anuntat vineri ca isi va modofoca programul de functionare incepand de luni, 30 martie, masura fiind luata din grija pentru sanatatea angajatilor, clientilor si partenerilor de afaceri.

Cora isi modifica programul, in aceasta perioada. Pana la ce ora este deschis in magazine

Hipermarket-urile Cora isi schimba programul in plina criza de coronavirus. Astfel ca, acestea raman deschise in fiecare zi, de la 8:00, la ora 20:30 pentru cei care trebuie sa faca cumparaturi in aceasta perioada. Cora isi modifica programul, in aceasta perioada Hipermarket-urile Cora si-au modificat programul, astfel, acestea nu mai functioneaza dupa programul vechi, ci .

Magazinele Profi isi reduc programul

Magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare, incepand de marti.

Magazinele Profi isi reduc programul

Magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare, incepand de marti. Acesta devine 8:00-20:00 in intreaga tara, exceptie facand zonele in care autoritatile locale impun un program mai redus.

HOROSCOP Casandra 30 martie-5 aprilie. Balantele se gandesc la viitor, Taurii se gandesc la bani

Afla ce ti-au harazit astrele pentru saptamana 30 martie-5 aprilie.

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Primul judet care intra in carantina totala din 25 martie 2020. Cat va dura si cum vor circula locuitorii

In acest moment Romania are confirmate sapte decese confirmate in Romania. Este vorba despre un caz care a pornit din spital, pacientul luand acest nou tip de coronavirus de la un coleg de salon. Starea de Urgenta, cu toate prerogativele sale a intrat in vigoare, incepand de aseara, 23 martie, ora 22:00. Primul judet care .

AGENTIILE DE PRESA: Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Franta isi retrage trupele din Irak, unde acestea participa la misiuni de formare, a anuntat Statul Major francez, din cauza pandemiei noului coronavirus, care ii afecteaza una dintre operatiunile externe, relateaza AFP.

Banca Transilvania isi modifica programul: anunt special pentru cei in varsta

Pe fondul ordonantei care prevede ca persoanele peste 65 de ani sa isi limiteze cat mai mult iesirile din casa, Banca Transilvania a venit cu un anunt. Ajusteaza programul astfel incat.

Un operator aerian isi regandeste programul de zbor. Lista zborurilor operate, anulate sau cu restrictii

Unul dintre cei mai mari operatori aerieni a anuntat miercuri ca isi regandeste structura programului de zbor, publicand lista zborurilor operate, a celort anulate si a zonelor cu restrictii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )