Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Playtech Playtech,
Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi . continuă pe Playtech

Surpriza de proportii pentru toti romanii. Lidl da gratis asa ceva. Ce trebuie sa faca fiecare client?

Lidl a venit cu o surpriza de proportii pentru clientii din Romania. Vorbim de data asta de tichete de cumparaturi si de-o campanie reala din partea Lidl, nu cum au fost alte fraude facute.

Se intampla deja: ANAF are pregatita poprirea elecronica pentru toti romanii

ANAF a anuntat in plina stare de urgenta ca popririle vor fi suspendate. Doar ca starea de urgenta a trecut si acum urmeaza ca acestea sa revina. Si de data asta vor fi si.

Veste exceptionala de la Digi |RCS-RDS: toti romanii trebuie sa afle ce se intampla acum

Digi |RCS-RDS vine acum cu un anunt deosebit pentru toti romanii. Compania a anuntat un program prin care va ajuta numerosi elevi din 17 judete ale tarii. Astfel, le intinde o mana de.

Epidemiologul Molnar Geza, anuntul care sperie toti romanii. Asimptomaticii, un pericol pentru toata lumea: incepem sa ajungem la varf

Medicul epidemiolog Geza Molnar vine cu vesti bune si mai putin bune pentru romani. Acesta a dezvaluit in ce perioada vom asista la o scadere a numarului de cazuri, dar si o revenire a acestora in sezonul rece, cel al gripelor si al virozelor. Cand va scadea numarul de imbolnaviri in Romania Reputatul medic afirma .

Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie

Ministrul Sanatatii, a facut cel mai asteptat anunt. Acesta a pregatit o evaluare si o propunere pentru prim-ministru si pentru presedinte. Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie intrebat daca vor fi impuse noi restrictii, Nelu Tataru a declarat marti ca de la 15 iulie nu vor .

Gabriela Firea, anuntul asteptat de toti romanii care vor sa plece in strainatate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 si cum se pot inscrie

Gabriela Firea a vorbit in cursul zilei de astazi despre testarea gratuita pentru COVID-19, in conditiile in care romanii doresc sa plece in strainatate. Primaria Capitalei a pus la dispozitie 12 clinici de stat sau private unde cetatenii pot efectua testele cerute la granita mai multor tari. Unde te poti inscrie pentru a beneficia de .

Ministrul Economiei, explicatie neasteptata pentru preturile explozive de pe litoralul romanesc. De ce platim mai mult decat in strainatate

Preturile pe litoralul romanesc sunt extrem de mari, iar acest lucru nu este o noutate pentru nicio persoana care a fost macar o data in vacanta la munte sau la mare. Odata cu criza econimica care a lovit puternic Romania, cetatenii au sperat ca vor gasi preturi mai accesibile pentru orice buzunar, in special pentru .

Lovitura financiara pentru Gheorghe Hagi! Anuntul facut de presa din Spania

Viitorul Constanta nu a mai prins faza play-off a Ligii 1, dar asta nu pare sa afecteze situatia pe piata transferurilor. Echipa lui Gheorghe Hagi este lider detasat in play-out si in ultima etapa a invins clar Aceademica Clinceni, scor 5-0. Rivaldinho a reusit o dubla in fata ilfovenilor si este monitorizat de mai multe .

Pericol pentru toti cei cu card si cont bancar la aceasta banca. Risti sa ramai fara bani

Zeci de romani acuza o banca ca le-a blocat banii. Acestia au probleme cu cardurile bancare. Clientii acestei banci trebuie sa stie aceste informatii. Pericol pentru toti cei cu card si cont bancar la aceasta banca. Risti sa ramai fara bani Mai multi clienti ai Raiffeisen Bank sustin ca atunci cand au incercat sa scoata .

Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent. Ce se intampla cu facturile

Odata cu liberalizarea preturilor la furnizarea de gaze naturale catre populatie, autoritatile si-ar fi dorit o stabilizare a pietei, pe criterii de concurentiale, dar se pare ca efectul este cu totul altul, unul pe care nu il asteptau. Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent Autoritatea de reglementare a preturilor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )