Libnet.ro
UNICEF

00:06

Lidl Romania, surpriza pentru toti clientii din magazine. Ce se vinde pe rafturi chiar acum

Playtech Playtech,
Lidl Romania, surpriza pentru toti clientii din magazine. Ce se vinde pe rafturi chiar acum

Lidl are super oferte in perioada asta. Toti clientii care ajung in magazine se bucura de-o serie de produse numai bune de luat. inca din 29 iunie, Lidl a anuntat ca porneste saptamana. continuă pe Playtech

Se intampla de azi: anuntul Raiffeisen pentru toti clientii bancii

Raiffeisen Bank are un anunt extrem de important pentru toti clientii. Ar putea pica la fix pentru cei care calatoresc si sunt mereu pe drumuri in aceasta perioada, fie in concediu, fie in.

Vouchere de vacanta pentru toti angajatii din invatamant. Ce valoare au

Salariatii din invatamant primesc in 2020 vouchere de vacanta, in valoare de 1. 450 de lei. Sumele vor fi impozitate de statul roman cu 10%.

Lege importanta pentru toti cei care stau la bloc. S-a simplificat procedura, incepand de azi

Inchiderea balcoanelor este o practica veche, inca de pe vremea de trista amintire, dar legislatia, cel putin pana acum, era greoaie si plina de birocratie si hartogaraie. Vestea simplificarii acestei proceduri este una bine-venita. Lege importanta pentru toti cei care stau la bloc si simplificata Pana de curand, daca cineva avea intentia de a-si inchide .

Carrefour Romania, anuntul care suprinde toti clientii. Ce aduce in Romania chiar de acum

Carrefour vizeaza o extindere pe piata din Romania, cu o oferta noua pentru clienti. Daca pana acum te-ai obisnuit cu electronice si produsele alimentare, de acum vei gasi si altceva pe.

Digi RCS-RDS. Anunt vital pentru toti romanii de la gigantul ITC: iata ce primesc gratuit!

Digi RCS-RDS a facut un anunt important pentru romanii care au abonament de telefonie mobila la acest gigant media. Un nou serviciu de la Digi Romania Compania a luat decizia de a.

Este oficial, se dau 1.450 de lei pentru toti acesti romani. Ce conditii trebuie indeplinite acum si pentru ce se dau

Sezonul de vara vine cu o veste buna pentru cateva mii de romani. Decizia finala a fost anuntata si vorbim de-un plus de 1. 450 de lei. Conform unui ordin al Ministerul Educatiei, care a.

Banca Transilvania, anuntul important pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla de acum incolo

Banca Transilvania le reaminteste tuturor romanilor care au cont bancar ca pot folosi una dintre cele mai utile optiuni din aplicatia sa. Asta indiferent de banca, desigur. Cea mai buna idee.

Bani in plus la salariu pentru toti acesti romani. Legea a fost data acum, iar conditiile sunt simple

Finalul de iunie vine cu o veste buna pentru anumiti romani. A fost votat proiectul prin care vor primi mai multi bani. Desigur, sunt cateva criterii de avut in vedere. Proiectul de lege.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

CE a aprobat schema de ajutor de stat pentru firmele mari din Romania

Schema de ajutoare de stat in valoare de 4 miliarde de lei aproximativ 800 milioane euro) care vor fi acordate de statul roman unor firme private din Romania a fost aprobata joi de Comisia Europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )