Libnet.ro
UNICEF

17:00

Toti clientii LIDL trebuie sa afle asta acum. Este gratuit pentru toata lumea

Playtech Playtech,
Toti clientii LIDL trebuie sa afle asta acum. Este gratuit pentru toata lumea

Anunt pentru clientii Lidl! Acestia vor beneficia de un lucru. Despre ce este vorba si ce le pune la dispozitie cunoscutul supermarket? Anunt pentru clientii Lidl! E gratis pentru toata lumea LIDL vine cu oferte impresionante si avantajoase pentru clientii sai saptamana de saptamana, iar acum a facut un anunt important pentru cei care le . continuă pe Playtech

Toti clientii ING vor beneficia de asta. Acum poti economisi bani

Clientii ING vor beneficia de inca o surpriza. Noua schimbare de care vor avea parte ii va ajuta sa economiseasca bani. Despre ce este vorba? Surpriza mare pentru clientii ING. Cum poti sa economisesti bani? ING Bank a facut un anunt extrem de important pentru clientii sai din Romania. O noua decizie a bancii vine .

Vestea momentului pentru DIGI RDS RCS. Toti clientii trebuie sa afle asta

DIGI RDS RCS vine cu o veste buna pentru impatimitii preturilor mici. Consiliul Concurentei a autorizat! Ce trebuie sa stii chiar acum! RCS&RDS va prelua AKTA Telecom Tranzactia prin care DIGI RDS RCS va prelua in operare reteaua de comunicatii electronice AKTA Telecom, Digital Cable Systems si ATTP Telecommunications a fost autorizata de Consiliul Concurentei.

Veste proasta pentru mii de romani. Toti proprietarii de apartamente trebuie sa afle asta

Statul a esuat in programul de reabilitare a locuintelor pentru atingerea standardele de eficienta energetica impuse de UE. in ultimii zece ani au fost renovate doar 6% dintre cladirile din Romania, insa Guvernul vine acum cu un nou plan care ii va scandaliza insa pe romani. Reabilitarea termica a locuintelor, pe banii locatarilor Proprietarii a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )