Libnet.ro
UNICEF

19:45

Veste fabuloasa despre Lidl. S-a aflat acum ce se intampla cu magazinele din Romania

Playtech Playtech,
Veste fabuloasa despre Lidl. S-a aflat acum ce se intampla cu magazinele din Romania

Lidl a devenit un magazin preferat de milioane de romani. Si asa ceva nu avea sa fie fara urmari, dupa cum aflam despre starea lantului de magazine. Conform celor mai noi date, Lidl. continuă pe Playtech

Ce facea, de fapt, Andrada de la Puterea Dragostei in Italia, pentru bani. S-a aflat acum

Al treilea sezon Puterea Dragostei a inceput in forta. Din primele episoade ale show-ului de la Kanal D fanii au descoperit cine si cu ce se ocupa, daca istoricul in amor este tumultos ori ba sau daca au intentia de a-si gasi cu adevarat iubirea in Istanbul. Una dintre cele care s-au manifestat mai putin .

De ce nu merge, de fapt, Simona Halep la US Open. S-a aflat acum

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa ce a decis sa se retraga de la turneul de la Palermo. Mai mult, jucatoarea din Romania nu s-a inscris pentru Western & Southern Open, in SUA. Competitia de categorie Premier 5 a fost mutata de la Cincinnati la New York in acest an. Iar sansele .

Digi |RCS-RDS, lovitura in plina criza sanitara. S-a aflat acum ce-a facut grupul

Grupul Digi |RCS-RDS a venit cu o veste exceptionala la inceput de august. Nu se credea ca-i posibil asa ceva, dar compania demonstreaza contrariul. Poate ca esti familiarizat cu grupul Digi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )