Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adrian Mititelu a primit o lovitura dura. Ce se intampla chiar acum cu Universitatea Craiova

Playtech Playtech,
Adrian Mititelu a primit o lovitura dura. Ce se intampla chiar acum cu Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a primit o lovitura dura. FC U Craiova 1948, echipa din Liga 2 detinuta de omul de afaceri, a primit o lovitura importanta in razboiul cu rivala din oras, CS Universitatea Craiova. Ce se intampla cu Universitatea Craiova. Adrian Mititelul a facut anuntul dureros Adrian Mititelu a primit o lovitura crunta. Formatia din . continuă pe Playtech

Se intampla chiar acum, in America! Moartea judecatoarei ar putea avea impact pana in Romania

Moartea acestei importante figuri, Ruth Bader Ginsburg, nu ar putea fi o pierdere mai tragica. Ruth Bader Ginsburg a fost un campion neinfricat al justitiei si America are o datorie enorma de recunostinta. Presa americana spune ca trebuie protejata mostenirea lui Ruth Bader Ginsburg. Acest post liber nu trebuie ocupat decat dupa ziua inaugurarii. Momentul .

Lovitura dura pentru Digi |RCS-RDS. A pierdut definitiv. Se intampla chiar acum din cauza abuzului fata de clienti

Digi |RCS-RDS e in centrul unui scandal. Totul a plecat de la relatia cu clientii si de un abuz facut fata de acestia. Compania a contestat amenda primita initial. in 2018, Digi |RCS-RDS.

Dana Budeanu, lovitura dura dupa ce s-a asociat cu Gabriela Firea

Face ce face si intra iar in scandal. Dana Budeanu a primit o lovitura duradupa ce s-a asociat cu Gabriela Firea. Fanii ii aduc acuzatii grave! Dana Budeanu, lovitura dura din partea fanilor Despre Dana Budeanu stie toata lumea ca spune lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie, fara sa ii fie teama de repercursiuni. Dupa .

Lovitura dura pentru medicul Razvan Tranca, care a facut amor cu o pacienta minora. Ce i-a facut sotia acum

Decizie finala si din partea sotiei, dupa ce autoritatile au adus deja un verdict, in 2010, in privinta celui mai mediatizat caz din acest secol. Doctorul Razvan Tranca s-a ales atunci cu o condamnare de 4 ani cu suspendare, dupa ce a violat-o si a incercat sa o omoare pe Andreea Mocanu, in 2007, o .

Vestea momentului pentru romanii cu centrale termice pe gaz. Se intampla chiar in iarna asta

Vesti bune pentru romanii cu centrale termice pe gaz. Acestia vor plati preturi similare celor din iarna trecuta, in ciuda unei asteptate aprecieri a cotatiilor gazelor pe pietele regionale. Cum este posibil acest lucru? Aflati in randurile de mai jos. Preturile la gaze raman asemanatoare cu cele de iarna trecuta Consumatorii casnici de gaze din .

Produsul banal care face minuni in orice casa. Sigur il ai si tu chiar acum la indemana

Un produs banal, pe care sigur il ai si acum la indemana, face minuni in orice casa, avand foarte multe intrebuintari. Este vorba despre balsamul de par care nu se foloseste doar la ingrijirea podoabei capilare. Balsamul de par are mai multe utilizari in domeniul cosmetic si chiar in cel casnic, fiind un adevarat aliat .

Atentie, romani: toti cei care au cont bancar trebuie sa afle. Se intampla chiar de acum

Pana de curand, interactiunea cu bancile nu putea fi facuta decat fata in fata, dupa ore de stat la rand la ghiseu si multe drumuri facute. Cum in aceasta perioada mai toate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )