Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cine joaca FCSB, U Craiova si Botosani in preliminariile Europa League! Se stiu adversarele! Noroc pentru FCSB, probleme pentru Craiova

Playtech Playtech,
Cu cine joaca FCSB, U Craiova si Botosani in preliminariile Europa League! Se stiu adversarele! Noroc pentru FCSB, probleme pentru Craiova

UPDATE, ora 14:15 S-a terminat tragerea la sorti a turului 1 preliminar din Europa League. FCSB, care a fost cap de serie, a primit si avantajul propriului teren. O va infrunta pe FC Shirak, din Armenia. FC Botosani va juca in deplasare, dar scapa de adversari grei ca Partizan si Lech Poznan. Moldovenii o . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in turul 1 la Praga! Posibil duel cu o romanca in runda a doua

UPDATE, ora 16:40 Simona Halep o va infrunta pe Polona Hercog in turul 1 la Praga. Este a treia confruntare directa dintre cele doua, iar Simona s-a impus in precedentele doua. in 2019, Halep a invins-o pe Hercog la Miami si la Eastbourne, de fiecare data in trei seturi. Slovena, locul 45 WTA, s-a .

S-a completat tabloul sferturilor in Europa League. Cum arata faza Final 8

Europa League ajunge in sfarsit cu toate echipele in sferturile de finala, dupa o faza a optimilor inceputa in martie si incheiata aproape jumatate de an mai tarziu.

Revine Europa League. Patru meciuri programate miercuri seara

Europa League va fi reluata miercuri cu patru meciuri din returul optimilor de finala.

Europa League: Sevilla, Leverkusen, Wolverhampton si Basel au completat tabloul sferturilor (Rezultatele serii)

Formatiile FC Sevilla, Bayer Leverkusen, Wolverhampton si FC Basel s-au calificat, joi, in sferturile de finala ale Europa League. Echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers, a parasit competitia.

Europa League si-a desemnat echipele calificate in sferturile de finala. Ianis Hagi, evolutie mediocra cu Rangers

Joi seara s-au disputat ultimele meciuri contand pentru optimile de finala ale Europa League. Partidele din sferturi, semifinale si finala se vor juca intr-o singura mansa.

Europa League si-a desemnat primele echipe calificate in sferturile de finala

Meciurile contand pentru cupele europene s-au reluat, miercuri seara, fara spectatori, cu intalnirile din optimile de finala ale Europa League.

Europa League: Manchester United, Inter Milano, Sahtior Donetk si FC Copenhaga s-au calificat in sferturi (Rezultatele serii)

Europa League s-a reluat, miercuri, fara spectatori, dupa ce a fost intrerupta in martie, din cauza pandemiei de coronavirus, cu meciuri retur din faza optimilor de finala. in sferturi s-au calificat Manchester United, Inter Milano, Sahtior Donetk si FC Copenhaga a intors rezultatul din tur).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )